Krasic o Süper Lig ekibini açıkladı!

Fenerbahçe'de Milos Krasic, içinde bulunduğu durumun nedenleri, transfer seçenekleri ve gelecek planları hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Krasic o Süper Lig ekibini açıkladı!
Krasic o Süper Lig ekibini açıkladı!
GİRİŞ 26.12.2014 11:20 GÜNCELLEME 26.12.2014 11:20

Fenerbahçe'nin Juventus'tan 7 milyon euro bonservis bedeli ile transfer ettiği ancak şu an B takımı ile idmanlara çıkan Milos Krasic, Sırp basınına açıklamalarda bulundu.

Sivasspor'un kendisi ile ilgilendiği iddialarını yorumlayan Krasic, "Bu doğru. Takımın başında Roberto Carlos varken Sivas beni almak için girişimde bulundu. Ancak Carlos geçtiğimiz günlerde ayrıldı ve ondan sonra kulübün ilgisi kesildi. Yazık oldu, çünkü Sivassspor hiç de fena bir takım değil. Bir de Elche olayı var. Şartları tatmin ediciydi. Ne var ki FIFA transferlerle ilgili İspanyol kulübüne engel çıkardı" dedi.

"Bu durum beni rahatsız ediyor"

Artık bu saatten sonra yeni takımını seçerken çok titiz davranması gerektiği itirafında bulunan Sırp futbolcu, "Hata yapmamalıyım. Özellikle son iki yıl sürekli olarak futbol oynamadığımı göz önünde bulunduruyorum. Üzerine iyi düşünmeli ve doğru kararı vermeliyim. Aslında Fenerbahçe ile iki yıl daha kontratım var. Ancak içinde bulunduğum durum beni çok rahatsız ediyor. Futbola geri dönmek ve tekrar oynamaya başlamak istiyorum" diye konuştu.

"Oturuyor ve maaşımı alıyorum"

Yıllık 2.3 milyon euro aldığı sarı-lacivertli ekipte bekleneni verememesini de değerlendiren deneyimli oyuncu, "Fenerbahçe'de şanssızlıklar yaşadım. Sakatlandım ve iki ay sahalardan uzak kaldım. Sonrasında yeni oyuncular geldi. Onlarla ilk 11 için forma rekabetine girmek zordu. Bir ara Bastia'ya forma giyme ümidiyle gittim. Ancak olmadı. Şimdi Fenerbahçe'de oturuyor ve maaşımı alıyorum" şeklinde konuştu.