Aziz Yıldırım'dan zehir zemberek sözler

Fenerbahçe başkanı Aziz yıldırım Samandıra Can Bartu tesislerinde son dönemde yaşanan olaylara ilişkin çaıklamalar yaptı.

Aziz Yıldırım'dan zehir zemberek sözler
Aziz Yıldırım'dan zehir zemberek sözler
GİRİŞ 25.12.2014 18:55 GÜNCELLEME 25.12.2014 18:55

Aziz yıldırım'ın konuşmasından satır başları;

Hekesin 2015 yılını kutluyoruz. 3 Temmuzu yaşadık başkası bizim gibi ayakta duramazdı. Başka isimlerle dinlemeler alınmış. 3 Temmuzda yaşadılarımızı bugün futbol takımımız yaşıyor, bir algı operasyonu var. Kupada hiçbir iddiamız yok. Türkiye Kupası yeniden organize edilmeli. Büyük kulüplerin az maç yapabilmesi lazım. Kupada alınan hiçbir sonuç bizim için önemli değil. Ben futbolcuya ödeyemeyeceğim parayı neden kupadan almaya çalışayım ve mecbur bırakılıp kredi çekeyim . Seyirci zaten yok maçta, kulüpleri borçlandıırmak için herşeyi yapıyorlar.

- Fenerbahçe lig şampiyonuydu sadece Diego'yu kadromuza kattık.

- Türk futbolundaki basındaki baronlar ısrarla Fenerbahçe'yi karıştırıyorlar.

- Yalan üzerine gazetecilik olmaz. Gazeteci olan dürüt namuslu olacak. Biz her sene heryerde devlete kira parası ödüyoruz. 90 trilyon geçen sene vergi ödedik

- Diğer takımlarda neler yapılıyor kimse söylemiyor. Bu emeğe yapılan saygısızlık.

- Benim evimden daha iyi evlerde oturuyorlar ama vergi vermiyorlar. Bazı şeyler var bilmeden konuşuyorlar ayıp!

- Dünya kupası oynandı oyuncuların çoğu formsuz. Bizde Kuyt ve Emenike'de aynı onlara hoşgörü ile bakacağız. Emenikenin menejeri geldi satmayı düşünüyor musunuz 10 milyon verelim hemen, hayır dedim.