Alexandre Pato Fenerbahçe yolunda

Sao Paulo'da kiralık olarak forma giyen Alexandre Pato'nun Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak üzere olduğu iddia edildi.

Alexandre Pato Fenerbahçe yolunda
Alexandre Pato Fenerbahçe yolunda
GİRİŞ 25.12.2014 13:29 GÜNCELLEME 27.12.2014 13:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Brezilya'da yayınlanan gazeteler Sao Paulo'da kiralık olarak forma giyen Alexandre Pato'nun Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak üzere olduğunu yazdı.

Ülke basını Fenerbahçe'nin Pato'yu devre arasında renklerine bağlamak için kulübü Corinthians ile görüşmeler yaptığına dikkat çekerek bu transferin kısa sürede kamuoyuna açıklanacağını duyurdu. Yıldız futbolcunun Avrupa'da tekrar futbol oynamak istediğini de hatırlatan gazeteler Fenerbahçe ile iyi bir geçmişi olan Corinthians Yönetimi'nin bu futbolcuyu sarı-lacivertli takıma satmaya sıcak baktığını belirtti. Ülkemedyası bu transferin son aşamaya geldiğini ve tarafların ücret konusunda anlaşmaya vardığını da iddia etti.

Brezilyalı yıldız Alexandre Pato'nun menajerliğini yapan Gilmar Veloz ise yaptığı açıklamada Pato'nun Sao Paulo ile günlerinin sayılı olduğuna işaret ederek Ocak ayında bu futbolcunun tekrar Avrupa'da bir takıma transfer olabileceğini vurguladı. Fenerbahçe ismini vermekten kaçınan Veloz, futbolcusuna Brezilya dışında cazip teklifler olduğunu söylemekle yetindi.

İşte Pato'nun en güzel golleri

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Dedikodu bence malum sezon arası yaklaştı çok duyarız bu haberleri
    Cevapla