Aziz Yıldırım'a ağır sözler! "Şike davasını..."

TFF eski yöneticilerinden Tahir Kıran, Aziz Yıldırım hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım'a ağır sözler! "Şike davasını..."
Aziz Yıldırım'a ağır sözler! "Şike davasını..."
GİRİŞ 21.12.2014 16:17 GÜNCELLEME 21.12.2014 16:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) eski  yöneticilerinden Tahir Kıran, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a tepki  göstererek, "Bundan sonra ben de suskunluğumu bozacağım. Ben konuştuğum zaman taş  taş üstünde kalmaz" dedi.
 
Kıran, yaptığı yazılı açıklamada, son dönemde, şike davasını önceden  bildiği yönünde bir suçlamayla karşılaştığını vurgulayarak, "Bu iddiayı da  yıllardır bana olan öfkesini bir türlü dindiremeyen Aziz Yıldırım ortaya attı.  Ben gülüp geçiyorum ama işlerin içeriğini bilmeyen insanlar bunlara inanıyorlar"  ifadelerini kullandı.
 
Bu suçlamaya kaynak olarak gösterilen, teknik direktör Bülent Uygun  ile önceden kayıtlara geçen telefon konuşmasını aktaran Kıran, "Buradan nasıl  şike davasını önceden bildiğim sonucu çıkar, anlatılmasını istiyorum. Varsayalım  biliyorum, bunu bir telefon konuşmasında akıllı bir insan olarak dile getirir  miyim? Bir operasyon olacak şeklinde iddiam mı var?" değerlendirmesinde bulundu.
 
Şimdiye dek sustuğunu, ancak bundan sonra suskunluğunu bozacağını  anlatan Kıran, özetle şunları kaydetti: "Ben konuştuğum zaman taş taş üstünde kalmaz. Ocak ayında şike dosyasının yeniden yargılanması başlayacak. Hissediyorum ki o tarihe kadar Aziz  Yıldırım ve yandaşları beni gündem değiştirmek üzere sürekli bir yerlere çekmeye  çalışacaklar. Yüzyılı aşkın bir efsane olan Fenerbahçe ne yazık ki Aziz  Yıldırım'ın şahsi hesaplaşmalarında acımasızca kullanılıyor. Bu doğrultuda  Fenerbahçe maneviyatının, sevgisinin geldiği nokta da belli. Tribünleri boş.  Camiası küskün. Taraftarları kanlı bıçaklı. Eski-yeni yöneticileri küs. Aziz Yıldırım, yarattığı bu tablonun hesabını yapacağı yerde ben başta olmak üzere  belli isimlerin üzerine gitmekten artık vazgeçmeli. Değerli Fenerbahçelilerin,  futbolseverlerin önlerine konan resimleri yargılarken büyük tabloya daha dikkatli  bakıp değerlendirmelerini rica ediyorum."
 
2002-2003 yıllarında Fenerbahçe Altyapı İcra Komitesi Başkanlığı  görevinde bulunan Tahir Kıran, 2006 Ocak ayında Türkiye Futbol Federasyonu  seçimlerinde Haluk Ulusoy'un listesinde yer aldı, tesislerden sorumlu yönetim  kurulu üyesi olarak görev yaptı.
 

YORUMLAR 2
  • fenerbahçeli hacı 9 yıl önce Şikayet Et
    tahir kıran bey senin aziz yıldırım ve onun akabinde fenerbahçe düşmanı olduğunu biliyoruz kendini fazla yırtma
    Cevapla
  • üzgün taraftar. 9 yıl önce Şikayet Et
    kimsenin helede azizin avukatlığını yapmayın.insan sevdiği ile haşrolur.yorum yazarken birdaha düşünün.
    Cevapla