Aziz Yıldırım'dan İsmail Kartal'a telefon!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kayseri maçı sonrası telefon açtığı İsmail Kartal'a “Futbolu hiç beğenmedim.

Aziz Yıldırım'dan İsmail Kartal'a telefon!
Aziz Yıldırım'dan İsmail Kartal'a telefon!
GİRİŞ 21.12.2014 11:07 GÜNCELLEME 21.12.2014 11:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin ligin dibindeki Balıkerkesir’den sonra küme düşme potasının sadece 2 basamak üstündekiKayseri Erciyes maçlarında ecel terleri dökmesi başkan Aziz Yıldırım’ı adeta küplere bindirdi.

Hak mahrumiyeti cezası olmasına rağmen takımını Erciyes deplasmanında yalnız bırakmayan Sarı Lacivertliler'in 1 numarası, karşılaşmanın ardından teknik direktör İsmail Kartal’a sergilenen kötü futbolun hesabını sordu. 84. dakikada çok tartışmalı bir penaltı düdüğüyle 1-0 sarı-lacivertlilerin üstünlüğüyle tamamlanan mücadelenin hemen ardından sıcağı sıcağına soyunma odasını telefonla arayan başkan Yıldırım, genç teknik adamla kısa ama net mesajlar verdiği bir konuşma yaptı.

Başkan Yıldırım, “Oynanan futbolu beğenmedim. Siz sahada ne oynadığınızı sanıyorsunuz? Bu takım toparlanacak diye bekliyoruz ama hala aynı” ifadeleriyle isyan ederken, bu sözler üzerine Kartal’ın moralı altüst oldu.  

YORUMLAR 3
  • kendiniz söyleyip kendiniz inanıyorsunuz 9 yıl önce Şikayet Et
    yani galatasaraylıyım.konuşmaları bırakın birde ismail kartalın morali çok bozuldu felan diyorsunuz.Aklından geçenleri felanda yazın ya eliniz değmişken.Bu tip habercilik anlayışıda bir bizim memlekette olur zaten.Milleti bu kadar saf yerine koymayın.
    Cevapla
  • H.B.V 9 yıl önce Şikayet Et
    Futbolu oynayacak adamlar yedek..tabi futbol beğenilmez..elinizde diego gibi bir adam var ama yedek ,yuh! olsun sizin futbol bilginize..
    Cevapla
  • bu haberleri nasıl yazıyorlar? 9 yıl önce Şikayet Et
    Cidden merak ediyorum :D a şahsı b şahsına telefon çıyor yanlarında birisi de not alıp basına mı veriyor? Aziz bey konuştuktan sonra telefonu alıp "ismail abi moralin nasıl?" diye mi sormuşlar :D
    Cevapla