F.Bahçe'nin golü ortalığı karıştırdı!

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanan Erciyesspor - Fenerbahçe maçında tartışmalı bir penaltı pozisyonu yaşandı.

F.Bahçe'nin golü ortalığı karıştırdı!
F.Bahçe'nin golü ortalığı karıştırdı!
GİRİŞ 20.12.2014 00:55 GÜNCELLEME 20.12.2014 01:17
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 14. haftasında Erciyesspor ile karşılaşan Fenerbahçe, mücadelenin 84. dakikasında tartışmalı bir penaltı kazandı.

84. dakikada Fenerbahçe rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Mehmet Topal'ın kafa vuruşunda top Mehmet Akgün'e çarptı. Bu pozisyonun ardından Fenerbahçeli oyuncular orta hakem Hüseyin Göçek'e itiraz ederken, Göçek bir süre bekledi ve 6. hakem Koray Gençerler'in uyarısıyla beyaz noktayı gösterdi. Bu sefer de Erciyessporlu oyuncular büyük tepki gösterdi.

Yaklaşık 2 dakikalık duraklamanın ardından topun başına gelen Emre Belözoğlu, topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.



YORUMLAR 34
  • murTTT 9 yıl önce Şikayet Et
    her zamanki fenerbahçe pardon şikebahçe klasiği....
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    kayrserili oyuncu Futbolcumu voleybolcumu..eli ne arıyor yukarda? topu resmen tokatlıyor..bunun tartışmasını yapan futbol ile ilgilenmesin.
    Cevapla
  • Şike 9 yıl önce Şikayet Et
    gol olmadan yaklaşık 5 dakika önce "fb zorlanıyor birazdan hakemin katkılarıyla golü bulurlar" dedim ve dediğimde oldu, şaşırmayın bu ne ilk ne de son olacak...
    Cevapla
  • engin ecni 9 yıl önce Şikayet Et
    maçı yine aziz yıldırım kazanmış :)
    Cevapla
  • macit / penaltıyı gör faulü görme 9 yıl önce Şikayet Et
    o pozisyonun öncesindeki faulü görmeyene de futbolla ilişkisini kesmesini naçizane biz tavsiye edelim! (Rıdvan görmemiş Güntekin görmüş neden acaba :) ) gelelim pozisyona bana göre yine penaltı olmamalı çünkü faul olmasa bile(bak olmasa bile diyorum net faul) ikili mücadeleden dengesini kaybeden adam sırtı dönük ve düşme pozisyonuna girmiş buna penaltı çalınıyorsa UEFA standartlarını değiştirmeli çocukluğumuzdaki ele çarptı penaltıya döndü bu maskaralık ! Gelelim fenerlilere canınız yanmayınca ses çıkarmadığınız sezon vardı hani ANELKA sezonu ! ha işte o senenin sonunu hatırlatayım size son maçta elinizin ayağınıza dolanıp gol atamadığınız denizli maçı! olay oraya gidiyor ! Tüm takımlardan antipati toplamaya devam !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle