Moussa Sow: Demba Ba'yı yendim

Fenerbahçe'nin başarılı golcüsü Moussa Sow, Senegal basınına yaptığı açıklamalarla birçok konuya açıklık getirdi.

Moussa Sow: Demba Ba'yı yendim
Moussa Sow: Demba Ba'yı yendim
GİRİŞ 19.12.2014 15:01 GÜNCELLEME 19.12.2014 15:28

Fenerbahçe'nin başarılı golcü oyuncusu Moussa Sow, Senegal basınına birçok konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Moussa Sow Fenerbahçe'deki geleceği hakkında ve sezon sonudaki hedefleri hakkında birçok önemli konuya açıklık getirdi.

Fenerbahçe'de kendini çok iyi hissettiğini söyleyen Moussa Sow, çok çalışmaya devam ettiğini belirtip, ''Kendimi çok iyi hissediyorum ve bunu için tanrıya şükrediyorum. Çok çalışmaya devam edeceğim. Çok rahatım. Şimdiden 6 gol atmayı başardım. Ocak başına kadar önümüzde daha çok zaman var. Sezonu erken açtık. Haftalar geçtikçe daha da güçleniyoruz. Kişisel olarak benim adıma herşey çok güzel ilerliyor'' ifadelerini kullandı.

AYRILMAK İSTİYOR MU?

Senegalli oyuncu başka bir takıma gitme niyetinin olup olmadığı sorusuna da cevap verirken, ''Futbolda olaylar çok hızlı gelişiyor. Ancak böyle bir isteğim var mı diye soracak olursanız, açıkçası yok. Fenerbahçe'deyim ve burada kendimi çok iyi hissediyorum. Sezon sonu geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine burada şampiyon olmak istiyorum. Böylece bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde de oynayacağız'' dedi.

''DEMBA BA'YI YENDİK''

Ligde Demba Ba'nın formasını giydiği Beşiktaş'ı yendikleri hatırlatılan Moussa Sow, ''Ligde birbirimizi izliyoruz, takip ediyoruz. Demba Ba'ya karşı oynadığımız maçta ben gol atma şansı yakalaım, o bu fırsatı yakalayamadı. Açıkçası gol atmayı ben istedim, o maçı kaybetti. Bizim için çok iyi bir maç oldu. Golümü attım ve kazandık'' ifadelerini kullandı.

Senegalli oyuncu son olarak Afrika Kupası'nda da forma giymek istediğini söyledi ve ''Eğer kadroya seçilirsem bu benim ikinci Afrika Kupa serüvenim olacak. Bu şampiyona oynayan herkesin hayalidir. Ben de Senegal ile kupayı kazanmak istiyorum'' dedi.