Sürpriz çıkış! "Yanlış yerde oynuyorum"

Fenerbahçe'nin Nijeryalı forveti, teknik direktör İsmail Kartal'ın kendisini yanlış yerde oynattığı için bu sezon az gol attığını söyledi.

Sürpriz çıkış! "Yanlış yerde oynuyorum"
Sürpriz çıkış! "Yanlış yerde oynuyorum"
GİRİŞ 19.12.2014 12:52 GÜNCELLEME 19.12.2014 12:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Nijeryalı forveti Emmanuel Emenike, bu sezon gol atamamasının nedenini teknik direktör İsmail Kartal'ı kendisini yanlış mevkiide oynatmasına bağladı.

Africanfootball sitesine konuşan Emenike, ligde 12 maçta, 2 gol atmasının nedeni forvet yerine kanatta oynatılması olarak gösterdi. Asıl yerinin forvet olduğunu belirten Emenike, "Her forvet oyuncusunun düşüş yaşadığı dönemler olur, ancak oyuncunun kendisini geliştirmesinin en iyi yolu doğru pozisyonda oynamasıdır. Daha fazla gol atmak istiyorum ancak kanatlarda oynadığım sürece istediğim kadar yardımcı olamayacağım" dedi.

Kendine güvendiğini belirten 27 yaşındaki oyuncu, "Forvet oynadığım sürece her zaman yeteneklerime güveniyorum. Benim için her şey yolunda. Hem mental hem de fiziksel olarak bir problemim yok. Gayet formdayım. Yeteneğimi ve gol atmaya olan açlığımı kaybetmiş değilim. Gücüm yerinde, gollerim de en doğru zamanda gelecek. Ancak devamlı kanatlarda oynayacaksam gol atmamın imkanı yok" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezon 13 milyon Euro'ya Spartak Moskova'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Emenike, sarı lacivertli forma altında ligde 9 asist, 12 gol atmıştı. Nijeryalı oyuncu bu sezon ise 12 maçta 2 kez rakip fileleri havalandırarak beklenin altında kaldı.

YORUMLAR 1
  • kadir 9 yıl önce Şikayet Et
    27 yaşındamı puhaahahahahahahah şu emenike 43 ten aşağıysa ben bişey bilmiyorum,adamın vücut artık gitmiyor,yaşlandı çok bile oynadı bence,artık emekli olmalı...
    Cevapla