Sao Paulo’nun gözü Diego’da

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı fakat bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen Diego'ya Brezilya'dan talip var.

Sao Paulo’nun gözü Diego’da
Sao Paulo’nun gözü Diego’da
GİRİŞ 19.12.2014 06:36 GÜNCELLEME 19.12.2014 07:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sao Paulo Kulübü Başkanı Carlos Miguel Aidar bir basın toplantısı düzenleyerek, kadroya katmak istedikleri oyuncuları bizzat açıkladı. Fluminense’den Bruno’yu aldıklarını duyuran Aidar, hedeflerinde olan isimleri tek tek sıraladı.

Bir dönem ismi Galatasaray ile anılan, Fluminense’nin sol beki Carlinhos ile anlaştıklarını da belirten Aidar, Fenerbahçe’nin Brezilyalısı Diego Ribas’ın da listelerinde olduğunu dile getirdi. Yıldız futbolcuyu istediklerini ifade eden Sao Paulo Başkanı, yıldız oyuncunun ücreti nedeniyle bu transferin kendileri için kolay görünmediğini de itiraf etti.

YORUMLAR 3
  • Ramazan 8 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe hep zarar ediyo ama biz galatasaray gibi olivera gibi oyunculara para verip a2 takımıyla idmana çıkarmıyoruz
    Cevapla
  • hassan 9 yıl önce Şikayet Et
    zararin neresinden donsen kardir.hemen gonderin.bidahada aziz istiyo diye almayin .adamin kac mac oynadigina yillara gore performansina bakin yazik memleketin parasini yiyolar bu yuzsuzler.2. kradzic olmasin...
    Cevapla
  • Aman 9 yıl önce Şikayet Et
    Kaçırmayın üçe beşe bakmadan verin gitsin. Bir daha balon almak isterseniz Taksimde baloncu Şefik var, 1 liraya Diego dan iyisini bulabilirsiniz.
    Cevapla