Aziz Yıldırım'a ağır sözler! Yalancı çoban...

Fenerbahçe Kulübü eski yöneticisi Sadettin Saran, Aziz Yıldırım hakkında açıklama yaptı.

Aziz Yıldırım'a ağır sözler! Yalancı çoban...
Aziz Yıldırım'a ağır sözler! Yalancı çoban...
GİRİŞ 17.12.2014 16:50 GÜNCELLEME 17.12.2014 20:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bahçeşehir Üniversitesi Girişimciler Akademisi'nin düzenlediği 'Genç Girişimciler' paneline konuşmacı olarak katılan Sadettin Saran, panel öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Bir dönem daha başkanlık yaptıktan sonra bırakacağım" açıklamasına karşılık, "Bunu daha önce bir kaç defa daha duyduk yalancı çoban hikayesi var ona benzetiyorum, çok fazla yorum yapmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

"ZEKERİYA ALP DÜRÜST BİR İNSANDI"

Saran, Zekeriya Alp'in istifasına "Zekeriya Alp çok kıymetli bir insan. Hakemliğin içinden gelmese bile bence görevinde çok güzel bir şekilde yaptı. Dürüst kıymetli bir insan. Hayırlı olsun istifası. Yusuf beyin de işi çok zor, Allah ona kolaylık versin" diye
yorum yaptı.

"ÇARŞI SPORUN İÇİNDE KALMALI"

Sadettin Saran, Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın darbeden yargılanmasını ise,"Çarşı sporun içinde kalmalı. Çarşı'yı ben spor grubu olarak biliyorum. Bunları gördükçe de üzülüyorum. Fakat sempatik bir cevap vermişler. İnşallah herşeyin hayırlısı olur. Yargıya intigal etmiş bir konu" şeklinde değerlendirdi.

YORUMLAR 1
  • atlantiks 9 yıl önce Şikayet Et
    Her beşer gibi Aziz YILDIRIM'ın da hataları olmuştur illa ki (aykut'un dolduruşuyla Alex'in gönderilmesi ilk aklıma gelen). Ama o, her günün 24 saatini "hastalık" derecesinde FENERBAHÇEYE HİZMET için harcayan yegane başkandır. Dünyada böyle bir örnek var mıdır bilmiyorum ama olabileceğine de ihtimal vermiyorum. O Fenerbahçeme gelmiş-geçmiş en büyük hizmetleri veren başkandır. Onun da bu görevi bırakacağı bir vakit olacaktır elbette. İnşallah, FENERBAHÇEYİ RANT KAPISI OLARAK GÖREN kurdun, çakalın, akbabanın teslim almasını önleyecek tedbirleri hayata geçirir. Çünkü Aziz YILDIRIM'ın görevi bırakmasını "büyük bir iştahla" bekleyen o kadar zat var ki kapıda, bu türden...
    Cevapla