Aytöre'den 'UEFA' kararıyla ilgili açıklama

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Deniz Tolga Aytöre, Trabzonsporun UEFA'ya yaptığı başvurunun reddedilmesine ilişkin açıklama yaptı.

Aytöre'den 'UEFA' kararıyla ilgili açıklama
Aytöre'den 'UEFA' kararıyla ilgili açıklama
GİRİŞ 15.12.2014 22:19 GÜNCELLEME 15.12.2014 22:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

FB TV'ye konuşan Aytöre, yargı kararlarını konuşmama prensipleri olduğunu vurgulayarak, "Trabzonspor'un 9 Mayıs'taki başvurusunda belirli başlıklar vardı. UEFA Disiplin Kurulu, başvuruyu olduğu gibi reddetti. Daha önce UEFA disiplin müfettişinin verdiği rapor da aynı doğrultudaydı. Bizim beklediğimiz sonuçtu . Bundan sonra karşı takımın hukukçularının başvuracağı hukuki yerler var" diye konuştu.

''KARARI İYİ OKUMAK GEREKİR''

"Şahıslar hakkında karar verilmedi, daha sonra verilecek" şeklinde duyumlar aldıklarını söyleyen Aytöre, "Kararı iyi okumak ve anlamak lazım. Trabzonspor'un 9 Mayıs tarihli başvurusunda bu talep de var. Bu da reddedildi" dedi.

FIFA'nın yetkili olduğu yönünde spekülasyonu yapılan başka konunun varlığına değinen Aytöre, "CAS kararını bir daha okumak lazım. Kimin yetkili olup kimin yetkili olmadığı CAS kararında açık şekilde yer alıyor. UEFA disiplin müfettişinin raporundan önce de zaten yetkili mercinin neresi olduğu belliydi" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 1
  • egemen yıldız 9 yıl önce Şikayet Et
    kas kararını dünya okudu içinizde hırsız var dedi trabzonu çağırdılar avrupaya ozaman sizin bir dava açmanız gerekmezmi demek yanlış takım çağırmışlar çikin hakkınızı arayın bakalım gucunuz yetıyorsa ama başımız ağırır neme lazım susalım kapansın yemezler yürüüüüüüüüüüüüüüü
    Cevapla