Basın mensupları Kartal'ı sinirlendirdi!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sivasspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Basın mensupları Kartal'ı sinirlendirdi!
Basın mensupları Kartal'ı sinirlendirdi!
GİRİŞ 12.12.2014 23:12 GÜNCELLEME 12.12.2014 23:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kadıköy'de Sivasspor'u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe'nin hocası, "Bunu bekliyordum açıkçası. Güzel bir maç oldu. Attığımız kadar da kaçırdık. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Forvet oyuncularının üzerindeki baskıyı attıklarını söyleyen İsmail Kartal, "Yolumuza devam ediyoruz. 3 puan camiamıza hayırlı olsun. Bu sene bazı maçlarda zorlanıyorduk. Ya kendi kalemize atıyorduk, ya erken gol yiyorduk. Bu kez yediğimiz gole çabuk cevap verdik. Hücumsal anlamdaki oyuncularımın üzerinde baskı vardı. Onların da gol atmalarından dolayı mutlu oldum" ifadelerini kullandı.

'MOUSSA SOW' YORUMU

Sivasspor kalesine 2 gol atan Moussa Sow'un performansını değerlendiren başarılı teknik adam, "Moussa çok istiyordu gol atmayı. Bu aralar iyi çalışıyor. Gol attığı için de onun kadar ben de mutlu oldum" yorumunda bulundu.

KARTAL SİNİRLENDİ

Öte yandan kendisine yöneltilen bir soruya sinirlenen İsmail Kartal, "Ben başka takımlara bakmıyorum. Onları izliyoruz ama, benim takımımın oynadığı futbol önemli" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • sürmeneli 9 yıl önce Şikayet Et
    ofsayt dan golu sorsa basın mensuplarına kufredecek heralde
    Cevapla