"Aziz Yıldırım beni takip etmeyi bıraksın"

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi Sadettin Saran, Aziz Yıldırım'a sert bir cevap verdi.

"Aziz Yıldırım beni takip etmeyi bıraksın"
"Aziz Yıldırım beni takip etmeyi bıraksın"
GİRİŞ 06.12.2014 17:27 GÜNCELLEME 06.12.2014 17:27

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi Sadettin Saran, kulübün internet sitesinden kendisiyle ilgili yapılan açıklamaya verdiği cevapta, "Sayın Aziz Yıldırım'a önerim, benim toplantılarımı ve sözlerimi dikkatle takip etmeyi bırakıp, Fenerbahçe'nin her kulvarda dağ gibi büyüyen sorunlarına odaklanmasıdır" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli kulüpten dün yapılan açıklamayı, başkan Aziz Yıldırım'ın kulüp adını kullanarak yaptığı bir açıklama olarak gördüğünü belirten Saran, yazılı açıklamasında şunları kaydetti:

"Başkan adaylığımın önüne geçmek amacıyla yıllardır uygulamaya çalıştığı politikalarının bir parçasıdır. Kendi gelecek planları doğrultusunda beni Fenerbahçe taraftarıyla karşı karşıya getirme amacıyla yapmış olduğu her girişim gibi bunun da kendisine hiçbir faydası olmadığını artık görmesi gerekir. Sayın Aziz Yıldırım'a önerim benim toplantılarımı ve sözlerimi dikkatle takip etmeyi bırakıp, Fenerbahçe'nin her kulvarda dağ gibi büyüyen sorunlarına odaklanmasıdır."

Saran, futboldaki şike soruşturmasıyla ilgili düşüncesini de şöyle aktardı:

"Kamuoyu şunu çok iyi anlamalıdır, Fenerbahçe şike yapmamıştır. Şike, Türk futbolunun ortak kara lekesiyken, sadece Fenerbahçelilere yöneltilmektedir. Bu Fenerbahçe'ye yapılan büyük bir haksızlıktır ve sebebi Aziz Yıldırım'dır. Açıklamasında yer aldığı gibi, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı gibi kutsal bir görevi bu noktalara nasıl getirdiği esas kendisine sorulması gereken en önemli ve en tarihi sorudur."