F.Bahçe'de sıcak gelişme! Alves şaşırttı

Fenerbahçe'nin Portekizli stoperi Bruno Alves, Balıkesirspor maçıyla birlikte formasını geri alıyor.

F.Bahçe'de sıcak gelişme! Alves şaşırttı
F.Bahçe'de sıcak gelişme! Alves şaşırttı
GİRİŞ 04.12.2014 03:02 GÜNCELLEME 04.12.2014 03:02

Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kart nedeniyle Başkan Aziz Yıldırım’ın, ''Kendine kulüp bul'' talimatı verdiği Bruno Alves pes etmedi, antrenman performansıyla bütün takım arkadaşlarını geçti. İsmail Kartal çok çalışarak göze giren oyuncusunu yeniden ilk 11’e monte edecek.

Fenerbahçe’de Bruno Alves’in forma hasreti bitiyor. Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kart yüzünden ligde uzun süre kadroya giremeyen Portekizli futbolcuya, Başkan Aziz Yıldırım, ''kendine kulüp bul'' talimatı vermişti. Sarı-lacivertli takımla ayrılığın eşiğine kadar gelen Alves oynamayacak olmasını bilmesine rağmen vazgeçmedi, antrenmanların en iyisi olmayı başardı.

Tecrübeli futbolcu formadan uzak kaldığı günlerde antrenman performansıyla tüm arkadaşlarının önündeydi. Bu durum başta teknik heyet olmak üzere Başkan Yıldırım ve yönetimin de takdirini topladı.

Kayserispor ile oynanan kupa maçıyla tekrar 11’e dönen Bruno alves’in bu haftadan itibaren ligde de görev alması bekleniyor. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın, Eskişehirspor’la oynanan son lig maçındaki defans hataları yüzünden Alves’e forma vermeyi düşündüğü öğrenildi.

EGEMEN DE DÖNÜYOR

Kayserispor maçında 9 ay sonra sahalara dönen Egemen Korkmaz’ın 55 dakikalık performansı da sevinçle karşılandı.

Dizinden geçirdiği operasyonun ardından uzun süre özel çalışmalar yapan ve güç depolayan Egemen yavaş yavaş ilk 11’de monte edilecek. Deneyimli futbolcunun 2-3 hafta içinde gerçek performansına ulaşması bekleniyor. Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezon elde ettiği şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Alves ve Egemen’in geri dönüşü teknik heyete rahat bir nefes aldıracak.