Kartal'dan net açıklama: Geri adım atmayacağım

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2-1 mağlup oldukları Kayserispor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Kartal'dan net açıklama: Geri adım atmayacağım
Kartal'dan net açıklama: Geri adım atmayacağım
GİRİŞ 02.12.2014 22:59 GÜNCELLEME 02.12.2014 22:59
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İşte Kartal'ın yaptığı açıklama;

"Yenilgi normal. Altyapıdan gelen oyuncuları, A takıma kazandırabilir miyiz, içlerinden 1-2 tane A takımda oynayabilecek oyuncu yakalayabilir miyiz diye uğraşıyoruz. Kayseri geçen sene düşmüş, Süper Lig ayarında bir takım. Sonuç önemli değil, ben bu gençleri kazanmak için oynatmaya devam edeceğim. İçlerinde 1-2 tane oyuncu yakalarsak, Türk futboluna kazandıracağımız bir oyuncu olacak. 

"ONLARI ANTRENMANDAN BİLİYORUM"

"17-18 yaşındaki oyuncular ilk kez Fenerbahçe forması giyiyor. Bazı oyuncular, genç oyuncular isteneni karşılayamamış gibi görünse de, heyecandan olabilir, ben onları antrenmandan biliyorum. "

"GERİ ADIM ATMAYACAĞIM"

"Kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Bu maç mağlup olduk diye geri adım atmayacağım, genç oyuncuları oynatacağım."

YORUMLAR 9
  • Karaalioglu 9 yıl önce Şikayet Et
    Sanki sen oynatıyordun. Geri adım atmayacakmış. Biz de yedik. Başkanınız ne derse harfiyen yerine getirip ondan sonra da kendin yapmış gibi millete yedirmeye uğraşma. Hayır, başkanın genç oyuncuları oynat, kararından vazgeçme demese, sen böyle "geri adım atmam" diyebilecek miydin?
    Cevapla
  • harun yahya 9 yıl önce Şikayet Et
    güzel karar..
    Cevapla
  • Belcika Cenk 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani 1-2 genc oyuncu oynattin diye kaybettik mi diyorsun? Ulen fenevbahceden bahsediyoruz rezalet 1 2 kisiye baglilar
    Cevapla
  • Galaxy2003 9 yıl önce Şikayet Et
    sanane sen git kendi takimina yorum yap 4x4 lükler
    Cevapla
  • Fatih B. 9 yıl önce Şikayet Et
    Boyle genc oyuncu cikarmak olmaz. Bunun adina genclerle oynadim olur. Genc oyuncu 1 en fazla 2 oyuncuyu AS takimin icine konarak cikarilir. Messi ilk ciktiginda Ronaldinho, guardiola vs. Gibi adamlarla oynatildi. Gokhan ilk geldiginde 21 yasinda as takimla cikti. 7-8 caylakla degil. Boylece cikan genc oyuncu takimin sistemini hatalarini tolere edecek tecrubeli adamlar sayesinde ogrenir, yeteneklerini bu sayede kendine guveni gelerek oynar. Evet sayin Kartal gencleri kazanmak icin geri adim atma ama bu sekilde saldim cayira mevlam kayira degil sisteme yedirerekyedirerek yap bu isi.
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    kardeş sen hoca olsaydın ya burda bol kepçeden atıyorsun
    Cevapla
  • ilginç 9 yıl önce Şikayet Et
    aykut kocaman, ersun yanal, ismail kartal .. bakınca sanki hoca hep aynı .. sanki takımı başklaarı yönetiyor gibi ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle