Kartal'dan bir ilk! Soyunma odasında...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 2-2 biten Eskişehirspor maçının ardından soyunma odasında oyuncularına ilk kez sert çıktı.

Kartal'dan bir ilk! Soyunma odasında...
Kartal'dan bir ilk! Soyunma odasında...
GİRİŞ 02.12.2014 05:00 GÜNCELLEME 02.12.2014 05:00

Beraberliği son dakikada kurtaran takımına ''Derdiniz ne sizin?'' diye soran sarı-lacivertli ekibin çalıştırıcısı, futbolcuların performansını ağır bir dille eleştirdi.

Var olan performanslarını bile artık sahada gösteremediklerinden yakınan Kartal’ın, ''Neden böylesiniz? Anlamış değilim. Eskiden koştuğunuz kadar bile koşmuyorsunuz. 110 kilometreye bile ulaşamıyoruz artık. Antrenmanları görüyorum. Tek tek tüm verilere bakıyorum. Bu maçta bunların yarısını ortaya koyamadınız. İşinizi yapın. İnsanların sizden beklentilerini biliyorsunuz. Buna göre davranın ve oynayın'' ifadelerini kullandığı öğrenildi.

''TAKIMIN BOYU UZUN''

Tecrübeli çalıştırıcı ayrıca hafta için yapılan taktik çalışmaların da Eskişehirspor maçına yansımamasını eleştirdi, ''O kadar antrenman yapıyoruz, yakın oynayalım diyoruz ama takımın boyu hâlâ çok uzun'' sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Öfkesi ve üzüntüsü yüzünden net şekilde okunan Kartal’ı ses çıkarmadan dinleyen sarı-lacivertli oyuncuların da daha sonra kendi aralarında yaptıkları toplantıda özeleştiride bulundukları ve bu performanslarını bir an önce yukarı çıkarmaları gerektiğini vurguladıkları belirtildi.