F.Bahçe Asbaşkanı'na çirkin saldırı! Bıçakla...

Fenerbahçe'nin asbaşkanı Erhan Türkoğlu, Zonguldak'ta çirkin bir saldırıya maruz kaldı.

F.Bahçe Asbaşkanı'na çirkin saldırı! Bıçakla...
F.Bahçe Asbaşkanı'na çirkin saldırı! Bıçakla...
GİRİŞ 26.11.2014 21:23 GÜNCELLEME 26.11.2014 21:23

Fenerbahçe'nin ''Hedef 1 Milyon Üye'' projesi kapsamında asbaşkan Deniz Tolga Aytöre ile Zonguldak'ın Ereğli ilçesini ziyaret eden asbaşkan Erhan Türkoğlu'nun park halindeki otomobilinin lastiği, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kesildi.

Ereğli ilçesinde çeşitli ziyaretlerin ardından Devrim Bulvarı Bozhane mevkisindeki bir restoranda yemek yiyen Türkoğlu'nun, park halindeki otomobilinin lastiği kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kesildi. 

''UTANÇ DUYDUM''

Ereğli Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Özbek, yaptığı açıklamada, olaydan üzüntü duyduklarını belirterek, şöyle konuştu:

''İki önemli yöneticimizi ağırladık. Yöneticilerimizi bir ara boşlukta Bozhane mevkisine balık yemeye götürdük. Yöneticilerimiz orada çalışanlar ve vatandaşlara kaşkol dağıttı. Yemeğin ardından arabanın başına geldik ki lastiğin biri bıçakla kesilmiş. Bundan çok büyük bir üzüntü duyduk. Ereğli adına, kesen kişi adına utanç duydum. Özür diledik, onlar da şaşırdı. Modern bir ilçede bunun yaşanmasına onlar da üzüldü. İnşallah böyle üzücü olayla bir daha karşılaşmayız.''

Özbek, asbaşkanların yaşanan olayla ilgili şikayetçi olmadıklarını kaydetti.