Fenerbahçe'nin acı kaybı!

Fenerbahçe'nin eski futbolcu ve teknik direktörlerinden, A Milli Takımımızın eski futbolcularından Fikret Kırcan, vefat etti.

Fenerbahçe'nin acı kaybı!
Fenerbahçe'nin acı kaybı!
GİRİŞ 26.11.2014 12:54 GÜNCELLEME 26.11.2014 12:54

1919 yılında doğan Fikret Kırcan, henüz 14 yaşında iken giydiği Fenerbahçe formasını tam 22 yıl giydi. 'Küçük Fikret' lakabıyla anılan Kırcan, sarı lacivertli formayla oynadığı 412 maçta 139 gol atarak efsane futbolcular arasında yer aldı.

8 kez giydiği A Milli Takım forması ile 2 gol kaydeden ve ay-yıldızlı forma altında kaptanlık da yapan Kırcan, aktif futbol yaşantısının ardından Fenerbahçe'de teknik direktörlük, yöneticilik ve Futbol Federasyonu'nda yöneticilik görevlerinde bulundu.

DEREAĞZI'NDA TÖREN DÜZENLENECEK

Fenerbahçe'nin tarihinde en uzun süre forma giyen futbolcusu olan, aynı zamanda teknik direktör ve yönetici olarak da hizmet veren ve bugün hayata gözlerini yuman Küçük Fikret lakaplı Fikret Kırcan için yarın tören düzenlenecek.

Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ndeki tören saat 10.30'da başlayacak. Törenin ardından Fikret Kırcan, Şakirin Camii'nde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.