Aziz Yıldırım Caner'e fena patladı!

Fenerbahçe - Bursaspor maçında oyundan alınınca İsmail Kartal'a sert tepki gösteren Caner Erkin bu hareketi nedeniyle fena fırça yedi.

Aziz Yıldırım Caner'e fena patladı!
Aziz Yıldırım Caner'e fena patladı!
GİRİŞ 26.11.2014 09:26 GÜNCELLEME 26.11.2014 09:26
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bursa'ya takım otobüsüyle giden başkan Aziz Yıldırım 1-1 biten maçın hemen ardından İstanbul'a dönmek için özel aracıyla yola çıktı. Ancak Yıldırım, Caner'e o kadar çok sinirlenmişti ki karar değiştirdi ve Topçular feribot iskelesinde 45 dakika boyunca Fenerbahçe otobüsünü bekledi.

"BU SANA SON UYARIM BARDAĞI TAŞIRMA"

Yıldırım, daha sonra otobüsün ardından aracıyla feribota bindi. Hemen Caner'i yanına çağıran başkan sinirli bir şekilde "Yaptığın hareket çok yanlıştı. Milyonlarca kişinin izlediği maçta hocana saygısızlık yapıyorsun. Bardağı taşırma. Yeter artık! Bu sana son uyarım. Eğer bir daha böyle bir şey yaparsan affetmem, ona göre" diye gürledi.

Bu sözleri başını eğip dinleyen Caner Erkin tek kelime bile etmedi ve fırça bittikten sonra arkadaşlarının yanına döndü.

YORUMLAR 6
  • AAA 9 yıl önce Şikayet Et
    aynısını yabancı futbolcu yapsa aynı oranda tepki verebilirmiydi acaba sayın yıldırım örneğin emenike yapsaydı????????????
    Cevapla
  • hea 9 yıl önce Şikayet Et
    fena mı patlamış. çok ayıp etmiş o zaman
    Cevapla
  • cengizhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Kulüp başkanı ve futbolcusu bir takımın üstüne çıkmşsa yani futbol değil de bunlar konuşuluyosa o iş çoktan bitmiştir.volkanın,ve emrenin militanlıklarına ses çıkarmayanlar diğerlerini ezmeye çalışır.Fb spor kulübü değilde dikta cumhuriyeti gibi.
    Cevapla
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    fazla ugraşma başkan gönder gitsin
    Cevapla
  • kenan 9 yıl önce Şikayet Et
    ulen sanki yanlarında sen vardın, salla nasılsa tutan olur...
    Cevapla
  • fenerlim 9 yıl önce Şikayet Et
    aziz babayla beraber çay içerken gazeteci arkadaşa söylemiş herhalde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle