G.Saray'dan Volkan Demirel'e dava

Galatasaray, "Belediye sokak köpeklerini zehirlesin, yoksa bu iş bana kalacak" açıklaması yapan Volkan Demirel'e suç duyurusunda bulundu.

G.Saray'dan Volkan Demirel'e dava
G.Saray'dan Volkan Demirel'e dava
GİRİŞ 25.11.2014 15:10 GÜNCELLEME 25.11.2014 16:33
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz Ağustos ayında Fenerbahçe-Galatasaray futbol takımları arasında Manisa'da oynanan TFF Süper Kupa finali maçı sonrası Demirel açıklamalarda bulunmuş, "Belediye sokak köpeklerini zehirlesin, yoksa bu iş bana kalacak" demişti. Bu sözleri üzerine bir suç duyurusu da Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi'nden geldi.

Galatasaray, Fenerbahçeli kaleci Demirel'in 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'a muhalefet ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi şikayet dilekçesinde, müsabaka sonrası Volkan Demirel'in hakaret içeren tezahürat ve şiddete neden olabilecek açıklamalar yaptığını belirtti.

DOSYA MANİSA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA GÖNDERİLDİ

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ise şikayete konu eylemin Manisa'da yapılmış olan müsabaka sırasında ve sonrasında olduğunu kaydetti. Savcılık suç yerinin Manisa olduğunu belirterek soruşturma dosyası hakkında yetkisizlik verdi. Dosya Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • sasa 9 yıl önce Şikayet Et
    15 yaş alt grubu çocuk futbol takımına gül vermek için inmiştiniz sahaya sanırım. yada engelli basket takımı maçında da gül vermeye gitmiştiniz herkes yanlış anlamış sizi dimi..
    Cevapla
  • k maraşlı 9 yıl önce Şikayet Et
    gs dağilmak üzere *artık gündemi değiştirmek lazım ne yapalım bugünde volkanı mahkemeye verelim iki üç gün idare ederiz iki gün sonra emreye geçeriz
    Cevapla
  • esentepe03 9 yıl önce Şikayet Et
    sen bu kafayla uzun yasamazsin
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    olaydan 3 ay sonra volkanın meloyu kastettiğini nihayet anlamışlar galiba. zeki adamlar şu liselilerin takımı
    Cevapla
  • aslan 9 yıl önce Şikayet Et
    Asıl siz bişeyi anlamıyorsunuz. Bu bekleme lafın analam süresi değil ıslah olmayı bekleme süresiydi. En son milli takıma kadar bu şımarıklık devam edince artık bundan olmaz deyilip verildi mahkemeye. Öyle ya siz bırakın ıslah olmayı, özür de had de bilmezsiniz. Birileri dur demeli. Sizin yüzünüzden futboldan keyif alınmaz oldu. GS trabzon maçını izleyin de rekabet nasıl olur görün. Siz düşmanlık ve kin ekersiniz biz ise gül dikeriz. Aramızdaki fark bu.
    Cevapla
  • ASİLBEY 9 yıl önce Şikayet Et
    6s bir sözü bu kadar zamanda ancak anlayabiliyorsa düştüğü durumdan hiç şikayet etmemeli
    Cevapla
  • Murat 9 yıl önce Şikayet Et
    iyi olmus. Emre, volkan, melo tipi futbolculardan gina geldi artik. Bu kadar rezalet yeter.-
    Cevapla
  • Ali Munzur 9 yıl önce Şikayet Et
    Aile terbiyesi almamışsa, okulda edepli konuşmayı öğrenmemişse mahkemeler ne yapsın ki? nasıl olsa para çok verir tazminatı yine küfreder.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle