Uslu: Bana değil hakeme sorun

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Volkan sorusuna “Bunu bana değil hakeme sorun” şeklinde yorumladı.

Uslu: Bana değil hakeme sorun
Uslu: Bana değil hakeme sorun
GİRİŞ 25.11.2014 00:06 GÜNCELLEME 25.11.2014 00:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Bursaspor-Fenerbahçe karşılaşmasında milli kaleci Volkan Demirel’e yönelik kötü tezahürata hakemin sessiz kalmasını, “Bunu bana değil hakeme sorun” şeklinde yorumladı.

Karşılaşması sonrasında gazetecilerin hakemin kötü tezahüratla ilgili bir şey yapmamış olmasını değerlendirmesi istenen Genel Sekreter Uslu, “Bunu bana değil hakeme soracaksınız. Siz medya olarak hakeme sorun. Salı günü medya olarak bir toplantı yapılacak. Siz medya olarak bunu sorun” şeklinde konuştu.

Uslu ardından, diğer yöneticilerle Atatürk Stadyumu’ndan ayrıldı.

YORUMLAR 3
  • Fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    Ya anemo sen önce ismini yabancı özentisi olarak gir sonrada milli ruhtan bahset güler misin ağlar mısın? Volkan meselesine gelecek olursak insanlar top oynadıkları kulübü severek hırsla oynadığında hemen çirkeflik damgası neden yiyorlar? Tamam bir anlık öfke, sinir boşalması v.s. her insanda her mücadele ortamında olabilecek şeyler. İnsanların biraz empati kurup kendilerinde veya tuttukları kulüp oyuncularında da aynı davranışları görebilirler. Velhasıl kelam bir insanın üstüne bu kadar gidilmez. Allah'ın(C.C.) selamı ve bereketi üstünüze olsun...
    Cevapla
  • aygun 9 yıl önce Şikayet Et
    nasi olduda sahayı terkedip gitmedi hayret..
    Cevapla
  • anemo 9 yıl önce Şikayet Et
    kişiler hat ettiğiyle anılır bu normaldır insandakı milli ruh biterse böyle tezahuratlar olması normaldır...
    Cevapla