Aziz Yıldırım TFF'yi ti'ye aldı: Ne olacak ki...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, PFDK'nın verdiği cezayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım TFF'yi ti'ye aldı: Ne olacak ki...
Aziz Yıldırım TFF'yi ti'ye aldı: Ne olacak ki...
GİRİŞ 22.11.2014 13:49 GÜNCELLEME 22.11.2014 13:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı, gündemi değerlendirirken kendisine verilen cezalar ve TFF'nin talimat değişikliği ile ilgili önemli mesajlar verdi.

İşte Alaattin Metin'e konuşan Yıldırım'ın o sözleri:

"TV'DEN İZLERİM NE OLACAK Kİ!"

Fenerbahçe şampiyon olsun da bu cezalar mühim değil. Hatta umrumda değil. İstedikleri kadar ceza versinler, istedikleri kadar beni cezalandırsınlar. Bu cezalar beni yıldıramaz ve takıma olan desteğimi kimse engelleyemez. Maçları statta izlemek de mühim değil, ben gider maçları TV'den izlerim.

"SAMANDIRA'DAN UĞURLAYACAĞIM"

Ben takımıma güveniyorum. Bu sezon şampiyon olacağız. Benim için bu önemli. Eğer maçlarımızı İstanbul'da oynuyorsak tüm maçlar öncesinde Samandıra'ya gideceğim. Teknik heyetimle görüşeceğim, futbolcularımla konuşacağım. Hepsini maça tek tek ellerini sıkarak uğurlayacağım, başarı dileyeceğim.

"DEPLASMANLARI DA KAÇIRMAM"

Bütün deplasmanlara da gideceğim. Hiçbirini kaçırmayacağım. Takımımla aynı otelde kalacağım. Ertesi gün otelden de maçı oynayacağımız stada uğurlayacağım. Hep onların yanında olacağım. Maçı gider otelde veya bir yerde seyrederim, hiç önemli değil.

"HANGİ BAŞKAN O PENALTIYA SUSAR?"

Aziz Yıldırım, Rize maçında çalınmayan Emenike penaltısı için de konuştu: O pozisyonu görüp hangi kulüp başkanı susar.

Çaykur Rize maçınının 58. dakikasında Koray tarafından yere indirilen Emenike'nin pozisyonunun devam ettirilmesi ile ilgili düşüncesini anlatan Aziz Yıldırım, Başkanlar ve Kulüpler Birliği'ne net mesaj verdi. İlker Meral'in vermediği ve hakem hocalarının hepsinin penaltı dediği pozisyon için şu değerlendirmede bulundu:

"ONLARA VERİLMESE NE DERLER"

"Hakemler için niye isyan ettiğimi, konuştuğumu tartışıyorlar ya! Ben de şunu söyleyeyim... Emenike'nin verilmeyen penaltısına hangi kulüp başkanı susar. Öyle bir pozisyonda kendilerine penaltı çalınmasa hangisi susar? Onu da çok merak ediyorum."

YORUMLAR 3
  • BUNYAMİN 9 yıl önce Şikayet Et
    Aslan başkanım. Siz olmasanız bu şikeciler kendi suçlarını fenerbahçeye yıkıp kendilerini bordolayacaklar dı. pardon dilim sürçtü aklayacaklardı.
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    az bile yapıyo bu aziz. eline almış oynatıuo dalgasını da geçiyo. ortada otorite yok.
    Cevapla
  • fenerbahçelim 9 yıl önce Şikayet Et
    senin ALLAHINI severim başkanım sen ne diyorsan doğrudur
    Cevapla