Aziz Yıldırım Stoch'la kafayı bozdu

"Bu ekonomik şartlarda transfer hainliktir" diyen Aziz Yıldırım, ocak ayında takviyeye de 'ekonomik çözüm' buldu.

Aziz Yıldırım Stoch'la kafayı bozdu
Aziz Yıldırım Stoch'la kafayı bozdu
GİRİŞ 20.11.2014 11:16 GÜNCELLEME 20.11.2014 11:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ara transferde "ekonomik" davranacak. Geçtiğimiz günlerde başkan Aziz Yıldırım'ın, "Bu ekonomik şartlarda transfer yapmak hainliktir" sözünü de doğrularcasına bir operasyon yapılacak. Sezon başında sözleşme yenilenerek Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ain'e kiralanan Miroslav Stoch'un geri dönmesi söz konusu. Yabancı kontenjanının boşaltılması da G.Saray maçında gördüğü kırmızı kartla kredisini bitiren Bruno Alves'in gönderilmesiyle olacak. Stoch'un Al Ain'deki performansını dikkatle izleyen teknik direktör İsmail Kartal'ın da bu operasyona onay verdiği öğrenildi.

AKHİSARLI UĞUR DEMİROK LİSTE BAŞINDA

Stoperde doğacak boşluk için ise sakatlığı geçen ve takımla çalışmalara başlayan Egemen Korkmaz'ın durumuna göre doldurulacak. Devre arasına kadar Egemen ve Serdar Kesimal takıma beklenen desteği gerçekleştirirse stoper alınmayacak. Aksi durumda ise bir yerli stoper transfer edilecek. Yerli listenin başında ise Uğur Demirok var. Sezon sonunda Akhisar ile sözleşmesi bitecek olan Uğur cazip bir fiyata devre arasında alınabilir. 26 yaşındaki oyuncu son 2.5 sezonda 78 maça çıkarak istikrarını da kanıtladı. Akhisar fazla fiyat çekerse transfer için sezon sonu beklenecek.

Miroslav Stoch kiralık gittiği Al Ain'de 4 maça çıktı, 4 gol attı. Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarında da Slovakya ile 4 karşılaşmaya çıkan Stoch 1 gole imza attı. Geçen sezon kiralık olduğu PAOK'ta da 46 karşılaşmada 10 gol atmayı başarmıştı.

YORUMLAR 1
  • Mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    Transfere ne gerek var. Aziz Yıldırım işini bilir, maçı kazanır.
    Cevapla