TFF'den Yıldırım hakkında beklenmedik karar!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

TFF'den Yıldırım hakkında beklenmedik karar!
TFF'den Yıldırım hakkında beklenmedik karar!
GİRİŞ 18.11.2014 12:30 GÜNCELLEME 18.11.2014 14:22
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 14 Kasım Cuma günü yapılan basın toplantısında yer alan "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verildiği bildirildi.

Bu arada TFF Hukuk Müşavirliği, Aziz Yıldırım dışında Spor Toto 2. ve 3. liglerde yer alan bazı takımlar, teknik adamlar ve futbolcuların da PFDK'ya sevkine karar verdi.

YORUMLAR 6
  • temiz toplum temiz futbol 9 yıl önce Şikayet Et
    Artık şu adamın aldığı ceza biran evvel uygulansın ve futboldan kirli dilini ve elini çeksin
    Cevapla
  • ozgur 9 yıl önce Şikayet Et
    niye şok oluyo anlamadım, durduk yere mi pfdkya sevkedilmiş. Doğru haklısınız adamın her yaptığı yanına kalıyo, bu türşeyler şok etkisi yaratıyo tabiki. Şok kelimesini olur olmadık kullanmayın yerinde kullanın. Ceza hukukunun işletilmesi şok niye olsun. Ülkenin sorunu otorite. Herkes sokaklarda şurda burda devlete meydan okuyo aziz tffye spor bakanlığına meydan okuyo, meydan okuyan okuyana, böyle giderse kaos ortamı oluşur. Herkes haddini bilmeli.
    Cevapla
  • ozgur 9 yıl önce Şikayet Et
    şimdid de şok kelimesi kalkmış beklenmedik kelimesi gelmiş. Yahu hala anlatamadık galiba, suç işliyosan cez yemek neden beklenmedik olsun.
    Cevapla
  • fenerlim 9 yıl önce Şikayet Et
    beğenmediyseniz assınlar anca kurtulursunuz
    Cevapla
  • fenerlim 9 yıl önce Şikayet Et
    aslında milli takımın durumu hatta yağmur yağmaması tek suçlu aziz yıldırım mesela fenerin 800 tirilyon borcu olsa fener hiç galip gelmese aziz yıdırım herkese yağcılık yapsa aziz iyi adammış o zaman- böyle istiyorsunuz ama hiç bir zaman olmayacak büyük başkan seni inadına daha çok seviyorum. Maraşlı hacı
    Cevapla
  • kahraman 9 yıl önce Şikayet Et
    her haberi şok diye veriyorsunuz bukadarda abartmayın herşeyi size güvenmek istiyoruz ama sizde tadını kaçırıyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle