F.Bahçe'de yüzleri güldüren haber

Fenerbahçe'de derbi öncesi sakatlardan gelen iyi haberler Teknik Direktör İsmail Kartal'ın yüzünü güldürdü.

F.Bahçe'de yüzleri güldüren haber
F.Bahçe'de yüzleri güldüren haber
GİRİŞ 31.10.2014 14:21 GÜNCELLEME 31.10.2014 14:21

Emanuel Emenike'nin arka adalesinde zorlanmaya bağlı ağrı şikayetinin tamamen geçtiği ve Nijeryalı Golcünün derbiye yüzde yüzlük performansı ile hazır olduğu öğrenildi.

Baldırında sakatlığı bulunan ve Gençlerbirliği maçını tamamlayamayan Emre Belözoğlu'nun da sakatlığını atlattığı ve derbide sahada olabileceği belirtildi.

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın Beşiktaş karşısında iki oyuncusuna kilit rol üstlendireceği,Emre'nin orta shada top çalma özelliği ile Emenike'nin de hızlı hücum kabiliyeti ile rakip savunmayı dengesiz yakalama konusunda önemli görevler üstlenecekleri gelen haberler arasında.

İsmail Kartal'ın son haftaların formda ismi Alper Potuk'u bu maçta hamle gücü olarak kulübede tutacağı ve karşılaşmanın gidişatına göre adam eksiltme özelliği yüksek olan genç futbolcusunu değerlendireceği ifade edildi.

Kartal'ın bir başka sonradan hamle olarak Diego Ribas'ı kullanmayı düşündüğü ve Emre'nin yorulduğu dakikalarda dinamik Brezilyalıyı oyuna alarak rakibi sürklase etmenin planlarını yaptığı öğrenildi.

Derbi öncesi Samandıra'da sıkı yönetim ilan edilirken yönetimin yarın yapılacak son antrenmanda tam kadro tesislere gelerek oyunculara moral vermesi bekleniyor.