"İsmail Kartal hemen istifa etmeli"

Hıncal Uluç, Fenerbahçe'nin teknik direktörünün Aziz Yıldırım olduğunu söyledi ve İsmail Kartal'ın istifa etmesi gerektiğini belirtti.

"İsmail Kartal hemen istifa etmeli"
"İsmail Kartal hemen istifa etmeli"
GİRİŞ 29.10.2014 12:25 GÜNCELLEME 29.10.2014 12:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İşte Uluç'un o değerlendirmeleri: 

"Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ni mağlup ederken taraftarları tarafından çok da beğenilmedi. Eleştiriler Kartal üzerinde yoğunlaştı. Fenerbahçelilerin isyanını haklı buluyor musunuz? Fenerbahçe kötü oynuyor ve kötü oynamaya devam ediyor. Taraftarlar yerden göğe kadar haklı... İsmail Kartal takımı taşıyamıyor, kaldıramıyor. Zaten İsmail Kartal da taşımıyor. Bunu artık herkes söylüyor. O takımın teknik direktörü Aziz Yıldırım. Devre arasında soyunma odasına gelen de o...

Aziz Yıldırım açıkça her lafıyla, ilan ediyor ki 'Fenerbahçe' demek 'ben' demek! 'Her şeye ben karar veririm, her şeyi ben yaparım. İsmail Kartal da benim çocuğumdur. Burada duracak!' Galatasaray bu kadar rezil durumda olmasa, Galatasaraylılar zil takıp oynayacaklar. Fenerbahçe'nin hakikaten iyi bir kadrosu var ve bir hoca, bu iyi kadroya ancak bu kadar kötü futbol oynattırabilir.

İsmail Kartal ağlamış! O gözyaşları Fenerbahçe sevgisinden ise istifa etmesi lazım; 'Ben bu takımı taşıyamıyorum' diyerek... Fenerbahçe antrenör yetiştirme yeri değil. Fenerbahçe'ye yetişmiş hoca gelir. Bir yandan Aziz Yıldırım diyor ki "Galatasaray bizi yenmedi, biz yenildik." Doğru... Bu kötü, bu dökülen Fenerbahçe'den sonra oynadığı 2 maçta 8 gol yiyen, iki tane pozisyona giremeyen -Fenerbahçe karşısında da pozisyonu yok zaten, Sneijder'in şutları dışında- Galatasaray'a yenilebilen Fenerbahçe'nin antrenörü için de "Çocuğum" diyor aynı Aziz Yıldırım!..

Hem "Maçı biz verdik" diyor hem de 'Benim çocuğum olduğu için kalacak" diyor. Olur!.. Fenerbahçe'nin haline bak!.. Ama Fenerbahçe'nin arkasında önemli bir grup var: Hakemler... Hakemler niye Fenerbahçe'yi tutuyor? Maç 0-0 giderken hakemin icat ettiği penaltı, Gençlerbirliği'nin bütün oyun düzenini değiştirdi. Ondan sonra her şey olabilir. "

YORUMLAR 3
  • fenerli 9 yıl önce Şikayet Et
    aziz babanın dediği baron lar birisi bu sanane kardeşim istifa eder etmez ben ismail kartala karşıydım bundan sonra yanındayım kardeşim allah yolunu açık etsin
    Cevapla
  • H:B:V. 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın uluç biraz ufak ufak atda civcivlerde yesin?.bir kere bizim İsmail kartaldan umudumuz yok o doğru ama...gençlerbirliği maçında 3 kesin penaltı vardı 2,si verildi..Kadlec,e yapılan hareket kesin kırmızı kart idi hakem vermedi..Hakem gençlerbirliğinin sert futboluna resmen göz yumdu.
    Cevapla
  • hakki söyler 9 yıl önce Şikayet Et
    istifa ettttme ismail,..onlar issstifa etsin.....Bir türk cocugu aman feneri calistirmasin..icimizde bizanslilar var,,,,ne cektik bunlardan.
    Cevapla