Alves ilk kez konuştu! O hareketi neden yaptı?

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart gören sarı-lacivertli futbolcu Bruno Alves sessizliğini bozdu.

Alves ilk kez konuştu! O hareketi neden yaptı?
Alves ilk kez konuştu! O hareketi neden yaptı?
GİRİŞ 27.10.2014 08:09 GÜNCELLEME 27.10.2014 11:08

Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlanan maçın 53. dakikasında Dzemaili'nin sırtına basan ve Cüneyt Çakır tarafından oyun dışına gönderilen Portekizli savunma oyuncusu, pozisyonda neler yaşandığını anlattı.

TRT1'deki Stadyum programında yayınlanan özel haberde Bruno Alves'in sözlerine yer verildi.

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı, yaptığı hareket nedeniyle pişman olduğunu dile getirirken "Derbide kırmızı kart gördüğüm için çok üzgünüm. Maçtan sonra bütün gece uyuyamadım. Uzun zaman sonra kendimi ilk kez bu kadar kötü hissediyorum. Fenerbahçe'yi çok seviyorum ve bu kulübün formasını giymekten gurur duyuyorum" dedi.

Bruno Alves, kırmızı kart gördüğü pozisyonu ise şöyle anlattı:

"Kırmızı kart pozisyonunda top yukarıdan gelirken önce kafayla vurabileceğimi düşündüm, ancak sonra vuramayacağımı anladım. Bu kez o anki refleksle ayağımı topa uzatmak istedim. Ama malesef hatalı bir karar verdim ve pişman oldum. Amacım rakibime vurmak değildi. Sadece bir refleksti. Çok kısa bir zaman içinde, kafamdan geçeni uygulayamadığım bir pozisyon oldu. İnsanların beni yanlış anlamasını istemiyorum. Niyetim kesinlikle rakibimi sakatlamak veya sert girmek değildi. Böylesine önemli bir maçta takım arkadaşlarımı yalnız bıraktığım ve taraftarlarımızı üzdüğüm için özür dilerim."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL