'Yıldırım' talimat! F.Bahçe'den 2 flaş hamle

Fenerbahçe'nin UEFA'nın verdiği men cezası için yaptığı itiraz 16 Ekim'de İsviçre Federal Mahkemesi tarafından reddedilmişti.

'Yıldırım' talimat! F.Bahçe'den 2 flaş hamle
'Yıldırım' talimat! F.Bahçe'den 2 flaş hamle
GİRİŞ 24.10.2014 22:55 GÜNCELLEME 25.10.2014 00:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Federal Mahkeme’nin; UEFA’nın savunmasında yer alan, ''Fenerbahçe’yi 2011-2012 sezonunda Şampiyonlar Ligi’ne Türkiye Futbol Federasyonu göndermemiştir” ifadesini yayınlamasının ardından Sarı-Lacivertliler de harekete geçti. 

Başkan Aziz Yıldırım’ın talimatıyla kulübün, Futbol Federasyonu’na tazminat davası açmaya hazırlandığı öğrenildi.

SIRADA UEFA VAR!

TFF’ye açılması planlanan davanın ardından Fenerbahçe’nin hedefindeki ikinci kurum UEFA olacak. Sarı-Lacivertliler, yeniden yargılanma sürecinin lehine işlemesi halinde Avrupa’ya gidemediği her sene için UEFA’ya çok ağır bir maddi tazminat davası açacak. Fenerbahçe, yaşadığı büyük gelir kaybını da gerekçeler arasında gösterecek.

YORUMLAR 1
  • ismail tokkal. 9 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor Başkanı İbrahim hacı osman oğlu şike macta var.mahkeme kararıyla sonuç, Avrupa Kupaları Şampiyonlar Ligi men edin. Ağırlıktirmistir muhabbet men edin. Ağırlıktirmistir muhabbet /galatasaray başkanı duygun varsuvan istifa istiyorum ama ben bu kadar kötü oldu bu kadar kötü haber birden ihtimal daha var. Bir gün onu da artık bu arada ben de bunu da yaptı yana kalmaz o zaman ben de bunu bir de ben de bunu da yaptı Ünlülerin Gerçek 3 temmuz davası kendi davası açtı. Avrupa Kupaları Şampiyonlar Ligi Ağırlıktirmistir muhabbet men edin. Sorun Çözümleri Uluslararasi Yazarlar Birliği tarafından yana toplam kişi daha parçasını müzik listesine ekledi. Bu arada ben de bunu da yaptı Ünlülerin Gerçek yüzü, işten önemli paralar sadeh bir de ben de bunu da yaptı Ünlülerin Gerçek Yaşları arasında den fazla ülkede, işten önemli paralar yenileniyor şike
    Cevapla