UEFA'dan F.Bahçelileri kızdıracak açıklama

UEFA, yaptığı açıklamada İsviçre Federal Mahkemesi'nin verdiği ret kararının memnuniyetle karşıladığını duyurdu.

UEFA'dan F.Bahçelileri kızdıracak açıklama
UEFA'dan F.Bahçelileri kızdıracak açıklama
GİRİŞ 24.10.2014 16:20 GÜNCELLEME 25.10.2014 00:36
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

İsviçre Federal Mahkemesi'nin, Fenerbahçe'nin başvurusuyla ilgili ret kararı vermesinin ardından bir açıklama da UEFA'dan geldi.

Resmi siteden yapılan açıklamada İsviçre Federal Mahkemesi'nin verdiği kararın memnuniyetle karşılandığı duyuruldu.

"KARARDAN MEMNUNİYET DUYUYORUZ"

İsviçre Federal Mahkemesi'nin Fenerbahçe'nin, CAS kararına ilişkin yaptığı başvuruya olumsuz yanıt vermesi, "UEFA olarak İsviçre Federal Mahkemesi'nin itiraz kararını memnuniyetle duyuruyoruz" ifadeleriyle resmi sitede yer buldu.

Bilindiği üzere Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin Fenerbahçe'ye olumsuz yanıt vererek, UEFA Disiplin Kurulu ve Tahkim Kurulu kararlarını yerinde bulmasının ardından Sarı-Lacivertliler İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvurmuştu. Mahkemenin kararını Fenerbahçe önceki gece resmi sitesinden duyurmuş ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bilgi vermişti.

YORUMLAR 19
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşımın dediği gibi UEFA şike davasını kapadı ama (UEFA tabi yeniden yargılamadan sonra çok büyük ceza ödemek zorunda kalmamak için topu TFF,ye atacak)..Türkiyede zaten şike davası sil başdan oldu...yeniden yargılama sonucu Mahkeme büyük ihtimal ile takipsizlik kararı verecek?.yani şike davası diye bir şey kalmayacak?..ama atılan iftiralar sonucu tazminat ödeyenler olacak?....Burada hala bazı ts.liler şikenin tescilinden bahsediyorlar? bu arkadaşlar bence tedavi olsunlar? sağlık gibisi yok?..çünkü durumları vahim?..:):):).
    Cevapla
  • anatolia 9 yıl önce Şikayet Et
    Er ya da geç... Birgün şikeciler birkaç lig aşağıya düşecek...
    Cevapla
  • emre 9 yıl önce Şikayet Et
    fbyeneleroluyo
    Cevapla
  • tescilli şikeci 9 yıl önce Şikayet Et
    1-uefa 2-uefa denetleme kurulu 3-cas 4-isviçre federal mahkemesi hepsi birbirinden ve tc den bağımsız yargı organları hepsi bir ağızdan "ŞİKECİ FENER" diye bağırdılar senin tc mahkemelerin yeniden yargılasa ne yargılamasa ne AYRICA sportıf yargı başka ceza yargısı başkadır AYRICA aziz şikeden değil çeteden yeniden yargılanacak yani şike sabittir ama anlayış seviyesi sınırlı olanlar hala anlamadı AMA olsun be tek eğlence düşenbahçe
    Cevapla
  • musa yalkın 9 yıl önce Şikayet Et
    şikecilere verecekler cezayı. şikeciler ayvayı yiyecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle