Flaş yorum! "Diego'dan umudum yok"

Türk spor basınının duayen kalemlerinden Şansal Büyüka, Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Diego Ribas hakkında konuştu.

Flaş yorum! "Diego'dan umudum yok"
Flaş yorum! "Diego'dan umudum yok"
GİRİŞ 22.10.2014 16:30 GÜNCELLEME 22.10.2014 16:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türk spor basınının duayen kalemlerinden Şansal Büyüka, verdiği röportajda Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Diego Ribas hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Diego'nun Hagi ve Alex etkisi yaratamadığını ifade eden Büyüka, Diego'nun kendisi için hala büyük bir şüphe uyandırdığını ifade etti.

ŞANSAL BÜYÜKA: DIEGO İÇİN ŞÜPHELİYİM

Diego'nun yararlı bir transfer olup olmadığı konusunda hala endişelerinin bulunduğunu belirten Büyüka, "Diego, W.Bremen’de oynarken, dünyanın sayılı yıldızlarından biriydi. Ama sonraki yıllarda “göçmen kuşları” gibi her yıl bir takıma savruldu. İki yıl bir takımda barınamadı. Böyle bir ortamda da Fenerbahçe’ye geldi. Sen zaten Avrupa maçı oynamıyorsun, Galatasaray maçı da oynamayacaksan, nerede kaldı büyük futbolculuğun... G.Saray’a Hagi, F.Bahçe’ye Alex geldiğinde “Zamanı var” dedik mi? Dakika bir çıktılar, oynadılar, harikalar yarattılar. Diego’nun yararlı bir transfer olduğundan birinci günden kuşkularım vardı, halen var." şeklinde konuştu.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 1
  • Aynur 9 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim napalım İsmail Kartal oynatmıyo kadroya almıyor
    Cevapla