Aziz Yıldırım'dan Alves'e şok sözler!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray derbisinde yaptığı sorumsuzca hareketle takımını 10 kişi bırakan Alves'in biletini kesti.

Aziz Yıldırım'dan Alves'e şok sözler!
Aziz Yıldırım'dan Alves'e şok sözler!
GİRİŞ 21.10.2014 09:38 GÜNCELLEME 21.10.2014 11:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Galatasaray mağlubiyetinin şoku devam ederken, sorumsuzca yaptığı sert hareket sonrası takımını 10 kişi bırakıp mağlubiyette başrol oynayan Bruno Alves, dün Aziz Yıldırım'ın hışmına uğradı...

Portekizli oyuncunun akıbeti bugünkü yönetim kurulu toplantısında belli olacaktı, ancak başkan Yıldırım dün Bruno Alves'i kulüpteki ofisine çağırdı.

İdmana çıkmayan Alves, kulübe giderek Aziz Yıldırım ile yaklaşık 20 dakika süren bir görüşme gerçekleştirdi. Aziz Yıldırım'ın bir hayli sinirli olduğu görüşmede başkan ağır bir üslupla konuşurken, tercümanlar aracılığı ile Alves'e "Seni artık burada görmek istemiyorum. Fenerbahçe'ye yakışmayacak bir hareket yaptın, defalarca aynı şeyleri tekrarladın. Fenrebahçe Kulübü'ne yakışmayacak bu tavırlarını benim başkan olarak kabul etmem mümkün değil. Eşyalarını, pılını-pırtını topla. Seni artık bu takımda istemiyorum" dedi.

"MENAJERİNİ ÇAĞIR"

Görüşmede oldukça gerilen ve bir ara masayı yumruklayan Aziz Yıldırım, Alves'ten menajerini çağırmasını istedi ve "En kısa sürede menajerini buraya bekliyorum. Gelin oturalım. Sözleşme feshi ile ilgili konuşalım. Bu forma bu kadar ucuz değil. Hemen bu işleri halledelim. Seni buralarda görmeye dahi tahammülüm yok" şeklinde konuştu.

KARTAL "SANA YASAK" DEDİ ANTRENMANA ALINMADI

Sorumsuz davranışlarıyla Fenerbahçe'yi Galatasaray derbisinde yakan Bruno Alves, başkan Aziz Yıldırım'ın kendisine "Seni istemiyorum artık" demesine rağmen hiçbir şey olmamış gibi antrenman için Samandıra'ya gitti. İdmandan önce saat 16.00'da yapılan toplantıya katılmak için hazırlanan Portekizli oyuncuya İsmail Kartal "Dur" dedi.

TAKIM ANTRENMANDA O BEKLEME SALONUNDA

Kartal, tercümanı aracılığıyla Alves'e "Söyleyin ona gitsin evine dinlensin. Buraya girmesi yasak" mesajını göndererek, oyuncuyu idmana almadı. Alves, antrenman sonuna kadar Samandıra'nın bekleme salonunda kaldı. Fenerbahçe ise Alves'in moralsiz olduğu için idmana katılmadığını açıkladı.

KAYNAK: HT SPOR
YORUMLAR 3
  • ALTAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar yanlış bir davranış, Aziz Yıldırım'ın yaptığı eşkıyalıktan başka birşey değil. Senin için savaşan oyuncu gol atınca, maç kazandırınca öp kokla alkışla. Bir hatası olunca da yok kapı dışarı, yok antrenmana alma çok ayıppp çok ayıppp.
    Cevapla
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    böyle sorumsuz bi harekette bende olsam kapı dışı ederim
    Cevapla
  • GÖKHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    gökhan. helal olsun sana aziz davanda recep tayyip erdoğan gibi adamsın
    Cevapla