"Volkan'ın dudaklarını okudum"

MHK eski başkanı Mustafa Çulcu, Fenerbahçe-Torku Konyaspor maçındaki kritik kararları yorumladı.

"Volkan'ın dudaklarını okudum"
"Volkan'ın dudaklarını okudum"
GİRİŞ 05.10.2014 09:40 GÜNCELLEME 05.10.2014 09:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Torku Konyaspor'u 2-1 mağlup ederken, Bekir İrtegün'ün gördüğü kırmızı kart ile Caner Erkin'in yaptığı penaltı pozisyonu tartışma yarattı. Maçtaki kritik kararları A Haber'de yorumlayan MHK eski başkanı Mustafa Çulcu, hakem Mete Kalkavan'ı kutladı.

"Volkan, dudaklarından okuduğumuz kadarıyla 'Beni de atsana, atsana' diyor"

Mustafa Çulcu açıklamasında, "Güzel bir maç yönetti, kutluyorum. Dik durdu. Verdiği kararlardan sonra eğilmedi. Vermiş olduğu kırmızı kart da haklı. Ligin ilk haftasında İstanbul Başakşehir-Kasımpaşa mücadelesinde Cüneyt Çakır, Rotman'ı ihraç etmişti. Doğru bir karar, verdiği penaltı da doğru. Kaleci Volkan ve Caner'in kartları da öyle... Volkan, dudaklarından okuduğumuz kadarıyla 'Beni de atsana, atsana' diyor. Peki orada hakem Volkan'ı pat diye atsa ne yapacak? Tahrik etmesi hoş bir görüntü değil" sözlerini kullandı.

"Eyyam yapmadı, bravo kutluyorum"

Bir de mesaj gönderen Mustafa Çulcu, "İkinci devre eyyam kokan hareketler sergiler mi dedim hakem için ama yapmadı. Bravo kutluyorum. Şimdi MHK Başkanı Zekeriya Alp'in yerinde olsam, diğer hakemlerin eyyamdan uzak kalması adına Mete Kalkavan'a bundan sonraki süreçte maç veririm. Eyyam yapanlara da vermezdim. Bu bir kırılma noktasıdır. Bravo. İnandığını yaptı. Tek eksiği, Kuyt'a yapılan bir hareket vardı ve sarı kart olmalıydı. Onu atladığını düşünüyorum" dedi.

YORUMLAR 3
  • bir taraftar 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede Bekir'in pozisyonuna kırmızı değildir diyenler çokça varsa ve kırmızı diyenlere haken değildir ithamları ağırlık kazanıyorsa, bu ülkede futbol bitmiştir. Bilerek ya da bilmeyerek ayak o kadar kaldırılırıp rakibe tekme atılıyorsa 2011 futbol kuralları değişikliğine o pozisyon kırmızıdır. Bekir'in kastı yoktu ama ayağı fazla yukarıdaydı ve bu nedenle rakibine sert tekme atmış oldu. biraz değişen kuralları araştırıp yorumunuzu ona göre yapın.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    ..Arkadaşım kendi ağzınla söylüyorsun? posizyonda kasıt yok diye ...kasıt olmayan her posizyon kurallara göre Sarı kartla cezalandırılır.bilmiyorsan öğren?.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Bozacı ile şıracı?..ee..bir insanın içinde başkalrına karşı biraz kin nefret varsa..yorumlarıda böyle taraflı çıkar?..Bu zihniyet nasıl hakemlik yapmış!?..Bekirin posizyonuna kırmızı diyen Hakem değildir.
    Cevapla