İsmail Kartal: 3 dakikada istifamı yazarım

Ligde performans olarak büyük bir düşüş yaşayan F.Bahçe'de İsmail Kartal'la oyuncular arasında gerçekleşen toplantıda iç hesaplaşma yaşandı.

İsmail Kartal: 3 dakikada istifamı yazarım
İsmail Kartal: 3 dakikada istifamı yazarım
GİRİŞ 01.10.2014 11:11 GÜNCELLEME 01.10.2014 11:11

Fenerbahçe'nin durumuyla ilgili 'Şu an gelinen noktada benim de hatalarım olmuş olabilir. Eğer sıkıntı ben isem söyleyin' diyen İsmail Kartal, takımdaki gidişatla ilgili özeleştirisini yaptıktan sonra 'Bazı oyunculara çok güvenimden dolayı bir takım sıkıntılar yaşıyorum. Eğer benim ayrılmamla takım düzelecek; sizler de rahatlayacaksanız 3 dakikada istifamı yazar, yönetime gönderir ve giderim' ifadesini kullandı.

İsmail Kartal, bu şok sözlerin ardından sezona 4. yıldız hedefiyle başlayan Fenerbahçe'nin son durumu hakkında ise oyunculara şu ifadeleri kullandı: 'Bu takımı birlikte ayağa kaldırmalıyız. Önümüzde çok zorlu bir maç trafiği var. Eğer birlikte bu zorlu periyodu atlatırsak önümüz açılır. Sizler Türkiye'nin en iyi oyuncularısınız ve kadromuz Türkiye liginin çok üstünde. Artık herkes elini taşın altına sokmalı ve yeni bir sayfa açmalıyız.'

Kartal, diğer yandan Akhisar maçındaki hataları tespit ederek, futbolcularından hafta sonundaki Torku Konya maçında yerden ve sakin oynamalarını istedi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK