Fenerbahçe'nin kader günü

Fenerbahçe Koleji'nin arazisi ile ilgili ihale bugün saat 14:00'da İstanbul Defterlığı'nda yapılacak.

Fenerbahçe'nin kader günü
Fenerbahçe'nin kader günü
GİRİŞ 30.09.2014 09:21 GÜNCELLEME 30.09.2014 09:21

 Fenerbahçe Kulübü'nün de gireceği ihaleyi taraftarlar da izleyecek.

Sarı lacivertliler bugün Fenerbahçe Koleji arazisi için Cağaloğlu’nda bulunan İstanbulDefterdarlığı’nda ihaleye girecek. Daha önce 50 milyon TL bedelle satışa çıkartılan araziye bu parayı veren sarı lacivertlilerin isteği reddedilmiş ve arazi daha sonra 70 milyon TL bedelle yeniden satışa çıkartılmıştı. Sarı lacivertli kulübün Başkanı Aziz Yıldırım bu bedeli de ödeyerek bu araziyi Fenerbahçe Kulübü’ne kazandıracağını belirtmişti.

İhaleye Fenerbahçe dışında katılacak bir kuruluş ya da şahısın olup olmadığı henüz bilinmiyor. Fenerbahçe Kulübü’nün de gireceği ihale öncesi ihale için çıkartılan yazıda sarı lacivertli kulüp işgalci olarak gösterilmiş ve bu durum Fenerbahçe taraftarının büyük tepkisine yol açmıştı. Sarı lacivertli kulübün taraftarları sosyal medyadan da konu ile ilgili kampanya başlattılar. Bu arada arazide AVM yapmak isteyen bazı firmalar olmasına rağmen Milli Eğitim’e bağlı olan bu arazinin sadece eğitim amaçlı olarak kullanılmak üzere ihaleye çıkartıldığı öğrenildi… Yani bu araziyi alan şahıs ya da firma sadece eğitim amaçlı yapılar kurabilecek.

SESSİZCE İZLEYECEKLER

Ayrıca sabah yapılacak olan ihaleye binlerce Fenerbahçe taraftarı giderek izleme eylemi yapacaklar. İhalenin gelişimini sessizce izleyecek olan sarı lacivertli taraftarlar bu sessiz eylemin ardından ihale süreci sona erdiğinde dağılacaklar. Bu konuda Fenerbahçe’nin sosyal medyadaki güçlü hesaplarından 12 numara da bir kampanya başlatmış durumda.