Emenike'den olay itiraf! "Nezarette bana..."

Gaziantepspor maçındaki hareketi için özür dileyen Fenerbahçeli Emenike, 3 temmuz süreciyle ilgili şok bir itiraf bulundu.

Emenike'den olay itiraf! "Nezarette bana..."
Emenike'den olay itiraf! "Nezarette bana..."
GİRİŞ 23.09.2014 06:33 GÜNCELLEME 23.09.2014 12:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gaziantepspor maçındaki hareketi için özür dileyen Fenerbahçeli Emenike, "3 Temmuz'u benim kadar acı yaşayan yok. Nezarethanede muz attılar. Yine de Spartak Moskova'ya rest çekip geldim. Her şeyi Fenerbahçe için yaptım. Bana tepki gösterenler bunu unutmasın" dedi.

Fenerbahçe - Gaziantepspor maçında topuğuyla pas vermesi sonrasında kaptan Emre’yle tartışan Emmanuel Emenike, tribünlerden yükselen tepkiler üzerine demoralize olmuş, daha sonra da oyundan alınmıştı. Uykusuz bir gece geçiren ve sabahı zor eden Nijeryalı yıldız, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Emenike, geçmişe bir yolculuk yapıp Türkiye’de yaşadığı sıkıntıları paylaştı, “Başkası olsa bunları yaşadıktan sonra asla geri dönmezdi” dedi.

İşte Emenike’nin çok konuşulacak açıklamaları:

“Son maçta o tepkiyi vermemem gerekiyordu, hata yaptım. Gol atamadığım için üzerimde bir stres vardı. Yapmamam gerekiyordu ancak oldu. Başkanımdan, hocamdan, kaptan Emre’den ve taraftarlardan özür diliyorum. Ancak taraftarımızın da şunu bilmesini istiyorum. Türkiye’de hak etmediğim birçok şey yaşadım. Ancak bunlar Fenerbahçe sevgimi yüreğimden söküp atmadı. Eleştirirken bunu düşünüp biraz daha anlayışlı olmalarını bekliyorum.

"İSYAN ETMEK İSTEDİM"

3 Temmuz sürecini başkan ve birkaç kişi dışında benim kadar acı bir tecrübeyle yaşayan olmamıştır belki de... 5 gün gözaltına kaldım. Bana hakaret ettiler. Nezarethanede muz attılar. O dönem içim çok acıdı, isyan etmek istedim ama sustum. Suçsuzluğumu bildiğim için ağzımı açıp tek kelime etmedim. Bu konuyu da hiç gündeme getirmedim. Yabancı bir başka futbolcu olsa, bırakın Türkiye’ye dönmeyi, uçakla üzerinden bile geçmezdi. Ben Fenerbahçe’yi, bu formayı, taraftarı çok sevdiğim için döndüm. Spartak Moskova’da 11’de oynuyordum, gitmek istediğimi söyledim. İzin vermediler. Günlerce yöneticilere yalvardım. Hatta rest çektim. Transfer tekliflerini elimin tersiyle itip F.Bahçe’ye geldim. Ben her şeyi F.Bahçe’de oynamak için yaptım. Lütfen tepki gösterenler, bunları unutmasın.”

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 6
  • tuna zengin 9 yıl önce Şikayet Et
    o paralel polislerden herşey beklenir bakanların evine ayakkabı kutusunu koyan sana muz mu atmayacak.İnşallah tamamen emniyetimiz bunlardan silinecek.
    Cevapla
  • Taner 9 yıl önce Şikayet Et
    gözaltında kendisine muz atıldığını söylüyor.Ben buna inanmıyorum.Neden bu zamana kadar şikayet etmedi.Gözaltı işlemlerini yapan kişilerin iftiradan suç duyurusunda bulunmaları gerekir. Yoksa söylediği suçlamaları kabul etmiş olurlar...
    Cevapla
  • sebahattin cebi 9 yıl önce Şikayet Et
    adam dıyokı fener ıcın herseyı yaptım buna 2010-2011 sezonuda dahıl
    Cevapla
  • niye geldin ki 9 yıl önce Şikayet Et
    şike yaptığın ya da teşebbüslerin ortada ülkede adalet olsaydı ömür boyu men edilirdin futboldan senin gibilere burası cennet !
    Cevapla
  • yalan dolu fener 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu fenere giden herkes böyle yalan konuşmayı çok iyi öğreniyor. iyi de niye fenerden moskovaya transfer oldun.madem feneri çok seviyordun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle