Menajerini aradı! Ayrılık için gün sayıyor!

Fenerbahçe'de, forma şansı bulamayan sol bek Hasan Ali Kaldırım takımdan ayrılmak istiyor.

Menajerini aradı! Ayrılık için gün sayıyor!
Menajerini aradı! Ayrılık için gün sayıyor!
GİRİŞ 22.09.2014 11:45 GÜNCELLEME 22.09.2014 11:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Transfer döneminde Beşiktaş'a gidip devamlı oynama şansı doğan Hasan Ali Kaldırım, Caner'in 'sakat sakat' oynayıp kendisine şans verilmemesiyle içine kapandı.

Ersun Yanal'a 'Ayrılmak ve Beşiktaş'a gitmek istediğini' söyleyip "Olur" yanıtı alan yıldız, İsmail Kartal'ın "Dur" demesiyle kalmıştı. Kartal'ın "Bu sezon senden çok daha fazla yararlanacağım" demesiyle umutlanan Hasan Ali 3. haftada yine umudunu yitirdi.

Oyuncunun menajerinden devre arasında takım bulmasını istediği bildirildi.

YORUMLAR 2
  • Büyük takım... 9 yıl önce Şikayet Et
    Büyük takımlar karşılarında büyük rakip istemedikleri için devamlı surette en ufak bir ışık gördükleri futbolcuları bile transfer edip takımı yarış dışı bırakıyor, daha sonra futbolcuyu kulübeye mahkum ediyor sonra da başka takımlara hibe ediyorlar. Hem büyük umutlar besleyen futbolcu köreliyor hemde ligin ve oyuncuların kalitesi düşüyor. Halbuki bu futbolcular kendilerini göstermek için büyük takımları değil kendi takımlarını tercih etseler daha verimli ve daha popüler olurlar. Bu büyük takımlara bence yabancı sınırı yerine yerli sınırı getirmek lazım. Yoksa ligde çekişen 3-4 takım kalır ve Türk Futbolcularının kalitesi günden güne geri gider...
    Cevapla
  • hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    Büyük takımlar futbolcu mezarlığı, nice umutlarla alınan yetenekli gençler yedek kulübelerinde çürüyor. Genç Semih neredeyse yedek kulübesinde jübile yapacaktı. Mert Günok topu ağzıyla yakalasa bu hafta cezası biten Volkan geçer kaleye. Sonra Türk Futbolu gelişmiyor deriz.
    Cevapla