Flaş iddia! Emenike devre arası gider!

Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike-Emre Belözoğlu gerilimin ardından deneyimli teknik adam Mustafa Denizli çarpıcı bir iddiada bulundu.

Flaş iddia! Emenike devre arası gider!
Flaş iddia! Emenike devre arası gider!
GİRİŞ 22.09.2014 08:59 GÜNCELLEME 22.09.2014 08:59

Yayıncı kuruluş Lig TV'de bu pozisyonu yorumlayan Mustafa Denizli, Emenike'nin sezon sonuna kadar Fenerbahçe'de kalamayacağını ve devre arasında sarı-lacivertli takımdan ayrılacağı öne sürdü.
 
İşte Mustafa Denizli'nin Emenike sözleri....
 
"Emenike sezonu Fenerbahçe'de tamamlayamaz. Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum, söylüyorum. Emenike devre arasında Fenerbahçe'den ayrılır. Emenike, Saracoğlu'nda artık oynayamaz. Yani rahat bir şekilde oynayamaz. Bunu çok iddialı bir şekilde söylüyorum. Selçuk İnan da ıslıklandı ama o Arena'ya çıkar ve yeniden rahatça oynayamaz. Emenike, Fenerbahçe'den ayrılacaktır. Bu Sow ve Diego tartışmasından farklı. Sow, Diego'ya cevap veriyor. Emenike, Fenerbahçe kaptanına laf söylüyor. O kaptanlık bandını takanın sana laf söyleme hakkı var. Emenike orada sadece 'Tamam kaptan' diyebilirdi. Fazla üzerine gitmek istemiyorum ama gelirken geliş imzası varsa o hareket gidiş imzasıydı."