Aziz Yıldırım'dan flaş 'Toroğlu' açıklaması

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Erman Toroğlu'nun görüşlerini merak ettiği iddiasını yalanladı.

Aziz Yıldırım'dan flaş 'Toroğlu' açıklaması
Aziz Yıldırım'dan flaş 'Toroğlu' açıklaması
GİRİŞ 22.09.2014 00:34 GÜNCELLEME 22.09.2014 00:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İşte sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yayınlanan o açıklama;

TRT 3'te Futbol Arenası isimli programda Fenerbahçe-Gaziantepspor maçı sonrası  şahsımın, karşılaşmadaki penaltı pozisyonu ile ilgili programın yorumcularından Erman Toroğlu'nun görüşünü merak ettiğime dair bir ifade kullanıldığını öğrenmiş bulunmaktayım.

Programın moderatörü Göktuğ Sevinçli'nin anonsunda söylediği bu bilgi doğru değildir, reyting uğruna izleyiciler bilinçli olarak yanıltılmaktadır.

TRT 3'te bahsi geçen bu program da dahil olmak üzere, halkı yanlış yönlendiren bu tür spor programlarını izleme alışkanlığım bulunmamaktadır, bahsi geçen yorumcunun görüşü ile ilgili de hiçbir merakım yoktur.

Programın moderatörünün bu ifadeyi kullandığı dakikalarda da Fenerbahçe Ülker basketbol takımımızın Cedevita Zagreb maçını takip etmekteydim.

Bu tür basit iddialarla TRT gibi bir kurumda program yapan kişinin, izleyicilerini daha fazla izlenme uğruna kandırmasını esefle kınıyor, takdiri kamuoyuna bırakıyorum.

Saygılarımla,


Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü  Başkanı

YORUMLAR 3
  • tuna zengin 9 yıl önce Şikayet Et
    ya kardeşim benim ve fenerbahçemin verdiğimiz vergiden kuruş erman'ın kursağına gidiyorsa haram olsun.Bu nasıl fenerbahçe düşmanlığı.
    Cevapla
  • Cengiz 9 yıl önce Şikayet Et
    TRT ye bilinçli olarak FENER düşmanları doldurulmuş. Bir tarafta HAKAN diğer tarafta SERGEN ,ERMAN işleri güçleri FENERLE uğraşmak. Bu kulüplerin iinde en çok VERGİ veren de FENERBAHÇE.. VERGİ yaşayan TRT ve DEVLETİMİZ ne hikmetse VERGİSİNİ verene değil de vermeyenlee destek oluyor..Onun için En iyisi ERMAN'ı izlememek.
    Cevapla
  • atakan fb.... 9 yıl önce Şikayet Et
    başkanım pozısyonun penaltı olmadığını aydan bıle gorduler senı sevıyoruz her sene şike yapıp bızı şampıyon yapıyosun
    Cevapla