Rıdvan Dilmen penaltı pozisyonu için ne dedi?

Fenerbahçe'nin 1-0'lık Gaziantepspor galibiyetinin ardından NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen mücadeleyi değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen penaltı pozisyonu için ne dedi?
Rıdvan Dilmen penaltı pozisyonu için ne dedi?
GİRİŞ 21.09.2014 23:39 GÜNCELLEME 21.09.2014 23:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları;

Okan hoca 0 önlem aldı. Bütün maç sağ tarafa önlem almadı. Caner bomboş oynadı sanki sol açık gibi. Fenerbahçe gibi hücum bekleri olan bir takıma karşı İbrahim Akın'ın oynaması hatadır. Okan hoca oraya önlem almadı ama Fenerbahçe bunu sonuç olarak da değerlendiremedi. 12-13 şut oldu 12-13 kez de orta açıldı ama isabet sağlamadı.

PENALTI YORUMU

Gaziantepspor ilk yarı bitince gonku bekleyen boksör gibi rahatladı ama işin garibi Fenerbahçe de rahatladı... İkinci yarıda Fenerbahçe'de Emre-Emenike olayı maçı hazırlık maçına çevirdi. Hızlı paslar bitti. İbrahim Akın hiç geriye dönmeyince Caner sol açık gibi oynadı. Maç rölanti giderken Ali Palabıyık'ın karar veremediği ama çizgi hakeminin gördüğü pozisyonda bana sorsanız ben penaltı vermezdim. Şenol, Gökhan Gönül'e değdi ancak hemen hatasını anlayıp elini çekti Gökhan da bir adım sonra kendini yere bıraktı. Hakem o ele aldanır işte...

'F.BAHÇE'NİN DÜŞÜNMESİ GEREKEN ŞEY...'

Takımlar sanki puan için savaşmıyor da öylesine bir turnuvada mücadele ediyor gibi. Fenerbahçe'nin düşünmesi gereken şey şu; Galatasaray maçında övgüler yağdırdık ama 0-0 bitti. Trabzon maçı 0-0... Bazı gazetelerde çok kolay bilmeceler vardır. "Arı'nın yaptığı: Bal" gibi. Sow öyle kolay bilmecelerden değil. Bugün 2 tane gol atabilirdi... 3 senedir olağanüstü oyuncu diyemiyorum ama kötü de diyemiyorum 10-15 tane gol atıyor sezonda.

'BU FUTBOL ZEVK VERMİYOR'

Ya Mehmet Topal - Emre - Meireles yapıp Diego'yu bekleteceksin ya da Topal - Emre - Diego yapıp öndeki oyunculardan birini çıkarıp başka oyuncu kullanmalısınız. Bu formatta rakip de oyun oynayabiliyor. Gaziantepspor'u beğenmedim. Hücuma çıkamadı. Premier Lig'i izleyince bu futbol zevk vermiyor.

'EMRE YANINA GİDİP SÖYLEYEBİLİRDİ'

Emenike'nin olayı sadece bir kulübe ait sorun değil. İlhan Cavcav memnun değil. Galatasaray Selçuk'tan memnun değil. Fenerbahçe taraftarı Emenike'den memnun değil. Emre Belözoğlu bu takımın kaptanı yapma dedi. Emre belki taraftara göstermeden yanına gidip söyleyebilirdi. Kaptanlık görevini yaparak doğru yapmıştır ama taraftarın bunu protestoya çevirmesi doğu değil. İsmail Kartal'ın oyuncuyu alması doğru mu?. Maç 2-0, 3-0 olsa almaz ama gol aradığı için takımı düşünmesi gerek.

Emenike oyunu bırakınca hocanın kararı doğru oldu. Mutlaka diğer oyuncular da etkilenmiştir. Bu oyuncular sizin takımın futbolcuları. Siz sahip çıkmazsanız kim sahip çıkacak... Emre, kaptan olarak Emenike'yi uyararak doğru yapmıştır ve taraftara yapmayın diyen de yine Emre oldu. Parantez içinde keşke yanına gidip yapsa diyorum. Emenike anca 2-3 hafta 2'şer 2'şer atarsa rahatlar. 
Kapris yapan bir futbolcu. Küsüyor. İnsansınız duygusal olabilirsiniz.

YORUMLAR 2
  • mustafa korkut 9 yıl önce Şikayet Et
    Aferin 11 şahin e, helal olsun hepsine, 3 puan değil 300 puan a değer mücadeleniz... KORKMA FENER , TİTRE...
    Cevapla
  • atakan fb 9 yıl önce Şikayet Et
    rıdvan abı harıkasın sen olmasan şikelerımızı kım ortecek senı sevıyoruz en buyuk fener
    Cevapla