Emre ve Volkan'dan Alex'i üzen cevap!

Alex de Souza, jübile maçı için Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'i davet etti ama programları uymayan iki oyuncu efsane ismi reddetti.

Emre ve Volkan'dan Alex'i üzen cevap!
Emre ve Volkan'dan Alex'i üzen cevap!
GİRİŞ 20.09.2014 11:01 GÜNCELLEME 20.09.2014 12:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de 8,5 yıl forma giyen, sayısız başarılar kazanan, tribünlerin sevgilisi haline gelen ve daha sonra tartışmalı bir şekilde takımdan ayrılan Alex de Souza eski takım arkadaşlarından veto yedi.

Sarı lacivertli takımdan sonra Coritiba'dan top koşturan sambacı, geçtiğimiz aylarda futbolu bırakma kararı almıştı. Brezilya'da düzenleyeceği bir jübile maçıyla hem yardım toplamak hem de kariyerinde iz bırakmış isimlerle yeniden bir araya gelmek isteyen Alex, Fenerbahçe'den arkadaşları Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu ile şimdi İstanbul Başakşehir forması giyen Semih Şentürk'e de davet gönderdi.

Ocak ayı içerisinde Brezilya'da oynanması planlanan karşılaşmanın devre arası kampı ile çakıştığını belirten Volkan ve Emre, Alex'in davetini geri çevirdi.

KAYNAK: AÇIK MERT KORKUSUZ
YORUMLAR 2
  • Fikrim Geldi 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu hareket normal, onlar aziz babalarının dizinin dibinden ayrılmazlar. aziz babalarıda onları futbolu bırakınca üst düzey yönetici yapar. böyle "al gülüm ver gülüm" geçinip giderler. Tabi yine olan Türk futboluna olur.
    Cevapla
  • yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    klasik fb
    Cevapla