Formsuzluğunun nedeni belli oldu!

Moussa Sow'un formsuzluğunu 'göbeğine' bağlamışlardı. Ancak gerçek çok farklı.

Formsuzluğunun nedeni belli oldu!
Formsuzluğunun nedeni belli oldu!
GİRİŞ 19.09.2014 09:13 GÜNCELLEME 19.09.2014 09:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İddiaya göre, Senegalli yıldız 1.4 milyon euro'ya düşen ücretini sorun yapıyor.

Gol attığı Karabükspor maçı dahil ligin ilk iki haftasındaFenerbahçe'nin en silik isimlerinden olan Moussa Sow için, "Tatilde yatmış, Göbeği var. Fazla kilolarını vermeden hayır beklemeyin" yorumları yapılmıştı. Ancak Sow'un formsuzluğunun nedeni, iddialara göre tamamen 'duygusal'! Senegalli forvetin, azalan ücretini kafasına taktığı, bu yüzden maçlara istediği gibi motive olamadığı belirtildi. 

'TAKIMDA EN AZ ALAN BENİM' 

Sow'un, 2012-13 sezonunda 3.4 milyon euro kazanırken (Türk futbol tarihinin o dönemde bir futbolcuya ödediği en yüksek ücret) bazı oyuncuların bu parayı bahane ederek zam aldığını belirterek, "Şu anda takımın en az kazananı benim. Şimdi ben de zam istiyorum" dediği iddialar arasında yer aldı. Bir anlamda, "Bu paraya bu kadar" tribi attığı ileri sürülen Moussa Sow'un ciddi bir dille uyarılacağı bildirildi.

MAAŞI HER SEZON BİRAZ DAHA DÜŞTÜ

2011-12'in devre arasında gelen Sow, 6 aylığına 1 milyon 280 bin euro ücret almış, daha sonraki iki sezon sırasıyla 3.4 milyon euro ve 2.6 milyon euro kazanmıştı. Sow, bu sezon ve gelecek sezon ise 1.4 milyon euro alacak.

YORUMLAR 1
  • .... 9 yıl önce Şikayet Et
    daha önce aldıklarına saysın
    Cevapla