Sert çıktı: 20 milyon Euro da verseler olmaz

Aziz Yıldırım devre arasında forma için sponsor bulunacağı söylentilerine sert çıktı.

Sert çıktı: 20 milyon Euro da verseler olmaz
Sert çıktı: 20 milyon Euro da verseler olmaz
GİRİŞ 18.09.2014 02:15 GÜNCELLEME 18.09.2014 05:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın formasına Şampiyonlar Ligi için ayrı, Süper Lig maçları için ayrı sponsorlar bulmasının ardından Fenerbahçe'nin taraftar forumlarında bir iddia ortaya atıldı. Buna göre sarı-lacivertli yönetim devre arasında öyle bir reklam anlaşması yapacaktı ki rakamı duyan herkes çok şaşıracaktı. Ancak bu iddialar birinci ağızdan yalanlandı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, iddialı sözler sarf etti: "Galatasaray 3.5 milyon Euro'ya anlaştı. Ama ben 20 milyon Euro bile verseler bu formaya reklam almam." 

ÖNCE 4. YILDIZI TAKALIM SONRA BAKARIZ

Yeni sezon formalarının tanıtımını Topuk Yaylası kampında bizzat kendisi yapan Başkan Yıldırım, Fenerbahçe formasının ucuz olmadığını belirtip şunları söyledi: "Ben taraftara bir söz verdim. Bu sözümün de sonuna kadar arkasındayım. 3.5 milyon Euro'ya formaya reklam almam. Fenerbahçe forması o kadar ucuz değil. Önce bir 4. yıldızı takalım ondan sonra reklam için oturup pazarlık yaparız. İstediğimiz olmazsa yine reklamsız çıkarız." 

SPONSOR DESTEĞİ SÜRÜYOR

F.Bahçe'nin forma imza günü dün Egemen ve Meireles'in katılımıyla sürdü. Mall of İstanbul'daki organizasyonda uzun kuyruklar oluştu. Sakatlığı süren iki isim, dönüş için net tarih vermezken "En kısa zamanda" yorumunu yaptı.

YORUMLAR 1
  • xjsdjasdk 9 yıl önce Şikayet Et
    çok kötü
    Cevapla