Fenerbahçe’de Sow-Emenike krizi

F.Bahçe'nin iki Afrikalı futbolcusu Emenike ile Sow'un Trabzon'daki performansı takım içinde tartışma yarattı.

Fenerbahçe’de Sow-Emenike krizi
Fenerbahçe’de Sow-Emenike krizi
GİRİŞ 16.09.2014 11:52 GÜNCELLEME 16.09.2014 11:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trabzon deplasmanından 1 puanla dönen F.Bahçe’de Emenike ile Sow’un performansı tartışılıyor.

Kaptan Emre, Emenike’nin geri dönüşlerde sıkıntı yaşaması nedeniyle İsmail Kartal’a sitemini anlatırken, Sow’un ağır kalması da takım arkadaşlarının eleştirisine neden oldu. 
 
MADDE MADDE O SERZENİŞLER:
 
- Emenike savunma anlamında hiçbir görevi yerine getirmiyor. Adamını takip etmediği için orta saha düzeni ve savunma dengesini de bozuyor.
 
- Emenike en uçta oynadığı zaman top bizde kalmıyor. Sürekli topu alıp gitmek istiyor. Top tutup servis yapamaması herkesin fazla koşmasına sebep oluyor.
 
- Sow savunma anlamında daha gayretli. Ancak kilosu nedeniyle ayakları ağırlaştı. Topu verdiğimizde geri alamıyoruz. Performansı çok düştü.
 
- Sow iyi olmadığının kendisi de farkında. Bu da hem yüzüne hem de hareketlerine yansıyor. Agresifliği takım içinde de gereksiz bir gerginliğe ve sinire yol açıyor.

YORUMLAR 2
  • yusuf yıldız. 9 yıl önce Şikayet Et
    ya abicim siz emenikeden korkuyormusunuz ya..inşallah balıkesir maçında gol atamaz..atarsa bir 3 .4 hafta gene saçımızı yolarız..
    Cevapla
  • veysel kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeye abi, arkadaş hoca değil, disiplinli, çalışmayana, görevi yerine gitirmeyene forma yüzü göstermeyecek hoca lazım. İsmail Kartal ile bu iş olmaaazzz
    Cevapla