İsmail Kartal'ın dudak uçuklatan gömleği!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın her maç giydiği ve üzerinde 'şimşek' logosu olan beyaz gömleğin markası belli oldu.

İsmail Kartal'ın dudak uçuklatan gömleği!
İsmail Kartal'ın dudak uçuklatan gömleği!
GİRİŞ 15.09.2014 15:33 GÜNCELLEME 15.09.2014 15:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gömlek, ünlü modacı Neil Barrett'ın 1999 yılında kendi adıyla piyasaya sürdüğü Neil Barrett marka.

Ersun Yanal'ın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü'ne getirilen İsmail Kartal giyim stili itibariyle Fenerbahçe'nin eski direktörlerinden Joachim Löw'e benzetiliyor.

Kartal her maçta siyah pantolonun üzerine dar kesim bir beyaz gömlek tercih ediyor ve bu stilini hiç değiştirmiyor. Kartal'ın bu kıyafetlerinin tamamlayıcısı ise şık bir saat ve siyah ayakkabılar.
 
İsmail Kartal'ın bu kıyafet kombini içerisinde en dikkat çekeni ise beyaz gömleği. Üzerindeki şimşek logosu Türkiye'de pek tanıdık olmadığı için özellikle sosyal medyada bir çok taraftar haftalardır birbirine bu gömleğin markasını soruyor. Kimisi özel bir tasarım olduğunu iddia ederken kimisi sadece yurtdışında bulunabilen bir marka olduğu görüşündeydi. Aynı şekilde fiyatı da merak konusuydu.
 
Kartal'ın hiç üzerinden çıkarmadığı gömleğinin markası Neil Barrett. Ünlü İngiliz modacı Neil Barrett'ın 1999 yılında kendi adıyla erkek giyim için yarattığı bu markanın en önemli özelliği minimalist çizgileri ve lüks kumaşları.
 
FİYATLARI YÜKSEK
 
Neil Barrett'ın ürünleri Türkiye'de sadece tek bir zincir mağazada satılıyor. Fiyatları da oldukça yüksek. Kartal'ın giydiği beyaz gömlek Türkiye'deki satış listesinde görünmüyor. Ancak o tasarıma benzer gömleklerin fiyatı 1175 lira ile 1375 lira arasında değişiyor. Yurtdışındaki alışveriş sitelerinde ise benzer beyaz gömleklerin fiyatı 280-380 dolar arasında değişiyor.
 
Benzer şekilde aynı markanın tişörtlerinde fiyat 745 liraya çıkarken, trikolarda 1595 TL, sweatshirt'lerde de 1575 liraları görmek mümkün. Montlarda ise fiyat 5 bin 700 liraya kadar çıkıyor.  

YORUMLAR 2
  • memur 9 yıl önce Şikayet Et
    güle giysin abi biz de haberini okuruz. böyle yorum yazarız.
    Cevapla
  • gariban 9 yıl önce Şikayet Et
    yuh be ben o paraya 2 ay çalışıyorum
    Cevapla