İsmail Kartal'ın elini hava bıraktı

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında saha içinde Moussa Sow'la kapışan Diego Ribas, oyundan çıkarken İsmail Kartal'ın da elini havada bıraktı.

İsmail Kartal'ın elini hava bıraktı
İsmail Kartal'ın elini hava bıraktı
GİRİŞ 15.09.2014 08:55 GÜNCELLEME 15.09.2014 08:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’nin yeni 10 numarası müsait pozisyonda pas vermek yerine şut atmayı tercih edince Senegalli arkadaşıyla tartıştı, ikilinin küfürleştikleri ileri sürüldü. Yaşanan sert diyaloğun ardından kenara alınan Diego kendisini alkışlayan hocasına aldırış etmedi.

Fenerbahçe, zorlu Trabzonspor deplasmanında 2 puan bırakırken yeni transfer Diego Ribas önce Moussa Sow’la ardından da Teknik Direktör İsmail Kartal’la gerilim yaşadı.

Teknik Direktör İsmail Kartal, yaşanan gerilimin ardından önce Sow’u sonra da Brezilyalı futbolcuyu kenara çekti. Yerini 80. dakikada Webo’ya bırakan Diego sinirli bir şekilde yedek kulübesine doğru yürürken, kendisini alkışlayan Kartal’ın uzattığı eli sıkmadı.

Tecrübeli teknik adamın, Diego’nun tavrına bir hayli şaşırdığı gözlendi. İsmail Kartal’ın, oyuncusuna davranışı nedeniyle tepki göstermesi de dikkat çekti.

İsmail Kartal, Sow’un ardından Diego’yu da oyundan alırken, ikili yedek kulübesinde yan yana oturdu.

YORUMLAR 2
  • Çetin Ceviz 9 yıl önce Şikayet Et
    feneri bu hale getiren aziz yıldırımdan başkası değildir. emrivaki ile stajyer adamı teknik direktör yaparsan 2 günde kazan kaynamaya başlar. hiç üzülmüyorum.
    Cevapla
  • ben demiştim 9 yıl önce Şikayet Et
    İsmail Kartal'ın harcı değil bu işler. Aziz T.Direktör olayına inanmıyor ama F.Bahçe nin bir yılını daha yakacak. İyi hocaymış, bizim ülkemizde otoriteniz yoksa sizi elek ederler. Sonra disiplinsizlik başgösterir ki en kötüsüde bu. Yakında takım diye birşey kalmaz, ekip dağılır.
    Cevapla