Acun'un kıyağı Yıldırım'ı çileden çıkardı

Fenerbahçe Başkanı, Diego'nun Acun'un uçağıyla Bodrum'a tatile gittiğini öğrenince hocaları fırçaladı.

Acun'un kıyağı Yıldırım'ı çileden çıkardı
Acun'un kıyağı Yıldırım'ı çileden çıkardı
GİRİŞ 13.09.2014 04:29 GÜNCELLEME 13.09.2014 04:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Brezilyalı yıldız geçtiğimiz cumartesi günü sabah Samandıra'da oynanan U21 maçı sonrasında Acun Ilıcalı'yı arayarak, "2 günlük tatilim var. Bodrum'a gitmek istiyorum bir yer önerebilir misin?" diye sordu.

Ilıcalı da Diego'ya "Tamam" dedi ve özel uçağını tahsis etti. Olaylar bundan sonra başladı.

YILDIRIM ACUN'LA KONUŞTU

Habertürk'te yer alan habere göre; Sambacı ailesiyle Bodrum'da denizin tadını çıkarırken Acun Ilıcalı da başkan Aziz Yıldırım'ı arayarak, "Başkanım Diego beni aradı boş günleri varmış. Bodrum'da yer istedi ben de ayırttım ve gönderdim onları" diyerek bilgi verdi.

Yıldırım ise "Böyle izin günlerinde dinlenmeleri gerektiğini ve İstanbul'dan ayrılmamalarını söylemiştim" diyerek Acun Ilıcalı'ya tepkisini dile getirdi.

YILDIRIM, İSMAİL KARTAL VE HASAN ÇETİNKAYA'YI FIRÇALADI

Daha sonra teknik direktör İsmail Kartal ve idari menajer Hasan Çetinkaya'yı arayan Yıldırım, sert uyarılarda bulundu. Çok sinirlenen başkanın, "Söyleyin çabuk geri dönsün. Ben size demedim mi 'Kimse buradan ayrılmayacak' diye? Oyuncular böyle kısa izinlerde sadece dinlenecekler ve her zaman İstanbul'da olacak. Kıpırdayan olursa bana haber vereceksiniz demedim mi?" dediği öğrenildi.

''BAŞKAN KIZDI, ÇABUK DÖN''

Bunun üzerine Kartal ve Çetinkaya Brezilyalı yıldızı arayarak, "Başkan fena kızdı çabuk dön" dediler... Diego Ribas da buna hiç bir itirazda bulunmayarak aynı gün yerleştiği otelden toparlanarak ailesi ile birlikte Acarkent'teki evine döndü.bulundu.

YORUMLAR 2
  • ali tekin 9 yıl önce Şikayet Et
    aziz yıldırım 21 yy. diktatörüdür . insanların tatiline bile burnunu sokabilir. dikkat aziz çıkabilir !
    Cevapla
  • cihat 9 yıl önce Şikayet Et
    millet ilgisini ve desteğini esirgemediği sürece daha çok televizyoncular özel uçaklarıyla futbolcuları tatile gönderir. sonra da aynı millet ekmek zammından, taşeron işçilikten ve minibüs ücretlerinden dert yanar...
    Cevapla