Emre Belözoğlu: Düşmanımız çok

Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu, Süper Kupa maçı ve sonrasında yaşananlara dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

Emre Belözoğlu: Düşmanımız çok
Emre Belözoğlu: Düşmanımız çok
GİRİŞ 02.09.2014 09:07 GÜNCELLEME 02.09.2014 09:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

F.Bahçe kaptanı, Karabük maçında özellikle pas ve isabetli pas oranıyla takımın en iyisi olarak dikkat çekti.

Emre Belözoğlu, Karabükspor maçında Fenerbahçe'nin en iyisiydi. Kampakilo vererek gelen, sezon başından bu yana da takımın en fit ve en hazır oyuncusu görüntüsünü sürdüren sarı-lacivertlilerin kaptanı, bu grafiğini ligin ilk maçında da sahaya yansıttı. 90 dakika sahada kalan ve mücadele gücüyle takımı ayakta tutan Emre, attığı paslar ve yaptığı klas hareketlerle tribünlerin alkışını aldı.

VOLKAN ELEŞTİRİLERİNE TEPKİ!

Emre, maç sonrasında performansı hakkındaki övgülere ise ilginç bir yanıt verdi. Sahanın en iyisi olduğuna dair yorumlara Emre, "En iyisi olmak için çok çalışıyoruz. Çünkü düşmanımız çok" diyerek imalı bir yanıt verdi. Fenerbahçe kaptanının, özellikle Süper Kupa Finali sonrası Volkan Demirel'e yapılan eleştirilere içerlediği ve bu nedenle takım arkadaşına destek için böyle bir imada bulunmuş olabileceği belirtildi.

YORUMLAR 4
  • sinan 9 yıl önce Şikayet Et
    gayet doğal... volkana destek olman gayet doğal, volkan zehrini akıtmasaydı sen rahat durmazdın zehrini akıtıp zehirleyecektin volkan gibi türk sporunu.
    Cevapla
  • özgür karaduman 9 yıl önce Şikayet Et
    Evlat olsan sevilmezsin sen ve volkan. Siz kimi sevebiliyosunuz onu bi söyleyin. Siz herkesi düşman bellerseniz sonuçlarına da katlanırsınız.
    Cevapla
  • ahmet kadı 9 yıl önce Şikayet Et
    küfür den başka ağzından bir şey çıkmayan bir insansın. gayet normal.................
    Cevapla
  • Çetin Ceviz 9 yıl önce Şikayet Et
    normaldir emre. senin gibi karakter yoksunu adamın düşmanı olmayacak da kimin olacak? şimdi meyve veren ağaç taşlanır diyeceksin de meyvelik bir durumunuz da yok. dinler arası diyalog saçmalığına maç yapıp papa eli öpen adamı bu millet sevmez.
    Cevapla