'Biz kimsenin arkasından iş çevirmedik'

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Gökhan Gönül, yeni sezon öncesi sarı-lacivertli taraftarlara önemli mesajlar verdi.

'Biz kimsenin arkasından iş çevirmedik'
'Biz kimsenin arkasından iş çevirmedik'
GİRİŞ 30.08.2014 02:13 GÜNCELLEME 30.08.2014 02:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki Fenerium mağazasında düzenlenen etkinlikte, taraftarlar için, forma ve çeşitli ürünleri imzalayan Gökhan Gönül ve Portekizli futbolcu Bruno Alves, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yeni sezon öncesi bazılarının takım içinde sıkıntı çıkarmak istediğini savunan Gökhan, taraftarların bunlara kulak asmamasını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Son dönemde araya bazı sıkıntılı insanlar girip, yönetim, futbolcular ve taraftarın arasında sıkıntı varmış algısı oluşturmaya çalışıyor. Fenerbahçe taraftarından isteğim, bu tip insanları aramıza sokmayıp, kulübün içinde dış etkenlerden dolayı krizin çıkmasına engel olsunlar. Söylediklerim yine bazıları tarafından yanlış anlaşılabilir. O grubun, 'kulüpte bir grup' diye konuşulanlarla alakası yok. Ben o grupla sıkıntı yaşamıyorum, kimsenin de yaşamasını istemem. Çünkü hepimiz Fenerbahçeliyiz. Fenerbahçe'nin başarısı için buradayız. Taraftarlarımız, araya böyle ufak tefek giren insanlara, aslında doğru olduğunu bildiği bir şeyi başka türlü yansıtmaya çalışan insanlara da kulak asmasınlar."

ERSUN YANAL HAKKINDA

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu, istifa eden eski teknik direktör Ersun Yanal hakkında da yorumda bulundu.

Gökhan, Yanal'ın gidişinin futbolcularla alakalı olmadığı vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Biz her zaman doğru dürüst olduk. Kimsenin arkasından iş çevirmedik. (Basın mensuplarını göstererek) Hepinizde hocanın telefonları var. Biz, ne zaman sıkıntılı olsa yanında olduk. Destek mi olduk, köstek mi olduk, arayıp sorabilirsiniz. Olayın gerçek yüzünü öğrenebilirsiniz. Futbolcularla alakalı bir şey değil. Taraftarımız bundan sonraki maçlara, daha önce konuşulan hiçbir şeyi umursamadan gelsin. Sosyal medyada bizi karıştırmak için yazılan, tamamen uydurma haberlere kulak asmasınlar. Dördüncü yıldız için 'bir' olarak başlamalıyız. Biz, taraftarımız olmadan bir hiçiz."

''4. YILDIZ İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ''

Bu sezon sonu şampiyon olarak 4. yıldızı takmak istediklerinin altını çizen milli futbolcu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Dördüncü yıldızı takmak için Fenerbahçe camiası olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu yıl şampiyonluk daha da önemli. Dördüncü yıldızı bizimle birlikte kovalayan takım kadar, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da çok iyi takım olduğunu düşünüyorum. Onlar da şampiyonluk adayı. Bu sene Anadolu takımları da şampiyon takımı belirleyen faktörlerden biri olacak. Tek isteğim, bu sene 4. yıldızı takan ilk takım olmak."

TFF Süper Kupa'da penaltılarla kazandıkları Galatasaray derbisini, yeni sezon öncesi son hazırlık maçı olarak gördüklerini de dile getiren Gökhan, "Derbi ve sonunda kupa olmasından dolayı çok önemliydi. Moralli bir şekilde Kardemir Karabükspor maçına çıkacağız. Son hazırlık maçı olması dolayısıyla da eksiklerimizi görme fırsatı bulduk. Kardemir Karabükspor iyi bir takım. Zor geçecek ama kazanan taraf biz olmak istiyoruz" diye konuştu.

Gökhan ayrıca, Kardemir Karabükspor'un, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fransa'nın Saint-Etienne takımına penaltı atışları sonucu elenmesine çok üzüldüğünü kaydetti.

ALVES: ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ

Sarı-lacivertlilerin defans oyuncusu Alves , yeni sezonda tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti.

Sakatlığından dolayı Kardemir Karabükspor maçında sahada olamayacağını hatırlatan Alves, "Takım halinde son derece hazırız. İlk maçımızda da en iyisini vereceğiz. Ben her zaman sahada en iyisini vermeye çalışan bir oyuncuyum. Takımım için bütün performansımı ortaya koymaya gayret gösteririm. Sahada olmak isterdim ama benim yerime oynayacak arkadaşlarım da en iyisini verecek. Hedefimiz belli, sezon sonu şampiyon olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Öte yandan sarı-lacivetli taraftarlar imza törenine yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar Fenerium mağazasının önünde kuyruklar oluşturdu.

YORUMLAR 2
  • Simavi 9 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyi yapmak?. '4. YILDIZ İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ'' dedin mi insanın aklına 2010-11 sezonu gelir ;)
    Cevapla
  • özgür karaduman 9 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin bu TFF ile hiç zorlanmazsınız. Sizin hakkınızdan bir tek Terim gelirdi, onu da fenerli olduğundan şüphelendiğim Aysal kendi elleriyle TFFye, yani fenere teslim etti. Şuanda bu lig rollerin belli olduğu bir tiyatroya dönmüştür. Sonuç belli.
    Cevapla