Egemen dönüş tarihini açıkladı!

Sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Egemen Korkmaz, yaklaşık bir ay sonra çalışmalara başlayabileceğini açıkladı.

Egemen dönüş tarihini açıkladı!
Egemen dönüş tarihini açıkladı!
GİRİŞ 28.08.2014 14:55 GÜNCELLEME 28.08.2014 14:55

Geçirdiği operasyonun ardından tedavi olan ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren sarı-lacivertli futbolcu, FBTV'ye yaptığı açıklamada, "Herhalde tedavi sürecimle ilgili bir 20-25 günlük bir dönem daha var. Onu atlatırsam, bir aksilik olmazsa çalışmaya başlayacağım, ben de sabırsızlıkla bekliyorum" ifadelerini kullandı.

"Lassa En Sağlam Defans Ödülleri"nde 2013-2014 sezonunun en iyi defans oyuncularından birisi seçilen Egemen, ödülün sevindirici olduğunu belirterek, "Futbol, gol üstüne kurulu bir oyun. Hücum oyuncuları, atak oyuncuları daha çok ön plandalar. Kaleci de kısmen bizlere göre biraz daha ön planda. Bu tarz organizasyonların olması, defans oyuncularını da mutlaka olumlu şekilde etkiliyordur. Ben kendi adıma çok sevindim. Bir çok defans oyuncusu var ve bizi layık görmüşler, hepsine teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Kardemir Karabükspor maçıyla Spor Toto Süper Lig'deki mücadeleye iyi bir başlangıç yapacaklarına inandığını belirten sarı-lacivertli futbolcu, "Tabi hep sonlar önemli ama başlangıçlar da yine aynı şekilde önemli bence. İyi bir başlangıç ve yine aynı şekilde devam ederiz umarım" diye görüşlerini aktardı.