Selçuk Şahin: Volkan'ın arkasındayız

Fenerbahçe kalecisi Volkan'a bir destek de takım arkadaşı Selçuk Şahin'den geldi.

Selçuk Şahin: Volkan'ın arkasındayız
Selçuk Şahin: Volkan'ın arkasındayız
GİRİŞ 27.08.2014 15:02 GÜNCELLEME 27.08.2014 15:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo ile sahada yaşadığı tartışmanın ardından Fenerbahçe kalecisi Volkan'a bir destek de takım arkadaşı Selçuk Şahin'den geldi. Selçuk Şahin instagram'daki hesabından Volkan'a sahip çıktı.

Fenerbahçe'nin zaferiyle sonuçlanan Süper Kupa maçında Galatasaraylı Felipe Melo ile önce sahada tartışan, maç sonrası Brezilyalı oyuncu ile ilgili sert sözler sarf eden Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'e takım arkadaşı Selçuk Şahin'den destek geldi. 

Selçuk sosyal medya hesabı instagram üzerinden Volkan'ın fotoğrafıyla birlikte bu satırları paylaştı:

"2 gündür Volkan hakkında ağır sözler ve eleştirileri okuyup izliyorum, onu 13 yıldır tanıyan biri olarak yazılanların hiçbirine katılmıyorum. O eleştirileri yapanlar her GS maçında kalesine geçtiğinde arkasından yağan maddelere aldırmadan, ailesine, yakınlarına 90 dk küfrü duymadan işini yapmayı basarabilir miydi? Önce bunu düşünsünler. Mac sonundaki görüşleri tamamen 1 kişi hakkındaydı, kimse başka yöne çekmesin. Hayvan sevgisi konusunda gelen eleştirilere gülüyorum zaten, o hayatımda tanıdığım, hayvanlarla arası en iyi olan insanlardandır. Yeni doğan bebeğiyle köpeğini aynı yatakta uyutan insandır Volkan ve evinde 2 tane köpeği var dost gibi gördüğü sevdiği. Eleştirilecek yönleri tabii ki olabilir, ama kimse Volkan için linç girişiminde bulunmasin ve mantıklı eleştiriler dışına çıkmasın. Biz arkadaşları olarak her zaman arkasındayız.."

YORUMLAR 4
  • Bahadır Bahadıroğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Gs liler. Maçta daha bişey yokken herşey iyi giderken 2. yarı başladığında volkanın üzerine ne var ne yok atan taraftarlarınıza tavsiyede bulunun.
    Cevapla
  • cem can 9 yıl önce Şikayet Et
    HİÇ DÜŞÜNDÜN MÜ!. neden volkana emreye ve canere küfür ediliyor neden volkana sürekli pet şişe çakmak atılıyor.atılmasını asla tasvip etmiyorum ve lanetliyorum hatta mısır federasyonu gibi radikal karar alıp liglerin süresiz tatil edilmesini bile öneririm amma volkan gibi bir provakatör futbolcunun arkasında asla durmam sende durma yalakalığa gerek yok .işte sizler doğrunun yanında olmadığınız sürece bu süreç devam eder.
    Cevapla
  • sebahattin cebi 9 yıl önce Şikayet Et
    tama işte okeye 4 lu aranıyodu geldı. yonetıcı volkan emre ve selcuk reklamın ıyısı kotusu yok nede olsa adam sende 2 kere o formayı gıyer gıymez reklama atlar
    Cevapla
  • Mustafa ACAR 9 yıl önce Şikayet Et
    Vay be. Ulan bu da kendini bir şey zannediyor. Yöneticilerine ve futbolcularına bakarsan bunların ne oldukları belli olur.
    Cevapla